- Poruka
- 63.764
О чему вас две, какви Зозонци вас спопали сад 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
О чему вас две, какви Зозонци вас спопали сад![]()
Ово је већ стварно циркус ...ozonirace nam 2 puta nedeljno autobuse.![]()
Ово је већ стварно циркус ...
Немају више петљу да затворе.naravno da je cirkus, ne smeju jos da pokusaju zatvaranje, ako to urade ode sve u tri lepe, ne mogu ljudi da zive bez posla. da smeju zatvorili bi nas dozivotno.
Вала јесте... Лепши је од Москве.Гледам овај предиван клип, невероватна лепота:
Московљани због тога имају озбиљан комплекс.Вала јесте... Лепши је од Москве.
Немају више петљу да затворе.
Затворе нас на 100 оболелих, на 3000 озонирају, па ми смо упиш...zatvaranje je poslednja mera, a ne prva...sami su krivi.
Затворе нас на 100 оболелих, на 3000 озонирају, па ми смо упиш...
Na Vidikovačkoj pijaci postoji čovek koji sve probleme sa rajfešlusima rešava dok se okreneš, a nije ni skup.Meni se to zaglavilo još prošle zime, nego oprala jaknu i spakovala u orman pod parolom "rešiću problem kad budem htela opet da je koristim". I ništa![]()
Мени није јасно да тај Митровић још хода овим белим светом.to ti kazem...osim toga, smrtnost je manja od 2 posto i to od navatanih slucajeva, za tu smrtnost se ne zatvara.
to mora da su u dilu sa zeljkom mitrovicem.![]()
Моја колегиница је чекала 4 сата, полудела у оном реду...и добила негативан налаз.danas prolazim pored nekog kovid centra, jao dragi boze smiluj se nad onim boodalama koje cekaju testiranje. ja ih gledam mani niko ne deluje da je pod groznicom ili slicno, ko za hleb i mleko da cekaju.
Pijem djus votku i sanjam sok od manga.pijem sok od manga a mastam o jednoj domacoj orahovaci![]()
Моја колегиница је чекала 4 сата, полудела у оном реду...и добила негативан налаз.
Куку, разочарења! Шта ће сада причати унуцима!?Моја колегиница је чекала 4 сата, полудела у оном реду...и добила негативан налаз.
Ма, жена је морала због посла, па се свађала са докторком око боловања...нећу боловање...али ја морам да Вам отворим, имате корону...онда пишите корона, нећу на 65 посто...не могу, налаз је негативан...и тако 10 минутаtacno da ih covek pita dal cekaju dzema i leba fraj.