Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U jakni za jahanje rajšferšlus je uhvatio postavu džepa i sad to moram da nosim kod drojača da mi reši problem :roll:

Probala sam sama da izvučem postavu, ne vredi, a treba mi džep.
Probaj opet, polako uhvatiš kroz jaknu postavu iznutra i pomeraš rajsferšlus gore, dole, jače malo, ali ne prejako. I krojač neće moći ništa drugo da uradi, jedino da ti menja rajsferšlus, ali čak i u tom slučaju mora da odglavi postavu iz njega, ovako ili onako...
Najgore što može da se desi je da malo iscepaš džep ili pokvariš rajsferšlus...

Probaj opet, polako uhvatiš kroz jaknu postavu iznutra i pomeraš rajsferšlus gore, dole, jače malo, ali ne prejako. I krojač neće moći ništa drugo da uradi, jedino da ti menja rajsferšlus, ali čak i u tom slučaju mora da odglavi postavu iz njega, ovako ili onako...

Probala sam, ne ide :(
Ma neka napravi ceo džep, samo da mi osposobi jaknu, tj. džep.

Ako pocepam, svakako ide krojaču :lol:
Tako je! Ali postoji šansa da odglaviš. :lol:
Možeš možda malko šrafcigerom tankim ili vrhom turpije za nokte da podigneš onaj metalni deo koji kopča rajsferšlus, sa one strane gde si uhvatila postavu. Ali vrlo malo i posle će ti trebati klešta da to malo stegneš. Opet, tu postoji rizik da to kasnije pukne, taj metalni deo...

Tako je! Ali postoji šansa da odglaviš. :lol:
Možeš možda malko šrafcigerom tankim ili vrhom turpije za nokte da podigneš onaj metalni deo koji kopča rajsferšlus, sa one strane gde si uhvatila postavu. Ali vrlo malo i posle će ti trebati klešta da to malo stegneš. Opet, tu postoji rizik da to kasnije pukne, taj metalni deo...
Овако бих и ја.
И још нешто... Када нешто запнемо па не иде, треба мало пустити. Често се касније реши као од шале.

Овако бих и ја.
И још нешто... Када нешто запнемо па не иде, треба мало пустити. Често се касније реши као од шале.

Meni se to zaglavilo još prošle zime, nego oprala jaknu i spakovala u orman pod parolom "rešiću problem kad budem htela opet da je koristim". I ništa :lol:

Tako ja resavam sudoku
Исто :)
Или док сам ишла на факс :rumenka: па неки задатак, не можеш решити, силе нема. И пустим. После неколико сати усисавам рецимо, и само сине решење. Бацај усисивач, иди пиши :lol:

Лично имам прилично стрпљења што за нас, рибе није карактеристика. Али неке ствари... Запнем и решити или умрети. Углавном оно што не треба :mrgreen:
Мислим, буде дала динар да уђе и коло а два да из њега изађе.

najbolje bi bilo da je kod mene pon-pet posto ja ne radim u smjenama i mogu ga ispostovati za skolu, vrtic, sta god. a mogu i izostati sa posla kad zatreba.
bivsa zena je nemoguca za bilo kakav dogovor mnogo lakse bi bilo da je malo fleksibilnija
Za dete bi najbolje bilo da ste vas dvoje prijatelji.
Da ono vidi da ste u dobrim odnosima.
To bi mu donelo mir. :heart:
gledam dijete kako se lomi svaki put kad ga ostavljam u vrticu,a ne mogu nista da promijenim. jos taj problem sa govorom...
Za to kad ga ostavljas u vrticu, nemoj da mislis da ima iskljucivo veze sa razvodom. Sva deca njare kad ih ostavljas. Moji prvi.
I ako vide i trunku tvoje reakcije na to, svaki sledeci put ostavljanje u vrticu je sve gore.
To ce proci.
A i za govor, to ce se resiti. Mnoga deca imaju taj problem.

Pokusaj da se opustis malo, da budes srecan i on ce biti. Oni upijaju sve od nas. Cesto nakon nekog vremena tek vidis da je ono sto si se trudio imalo efekta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back