Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jes vi imate neku fensi djecu, moj je tako obican

+1 :lol:

Moj 24og puni 4 godine.
Puske, maske, spajdermeni, betmeni.. Sav je u tom fazonu pola dana.
Ostatak dana je na tepihu sa punom kutijom metalnih autica, slaze ih, vozi... Od garaze koju platimismo boga oca ni g, istu napravi od plasticnih kockica.
Vani romobil i autic na akumulator, sav je u trku.

Citam Lunasu sa zadacima i brojevima, i kontam, moj zna brojati do 20 i prebrojati stvari i to bi bilo to :lol:

Moj 24og puni 4 godine.
Ostatak dana je na tepihu sa punom kutijom metalnih autica, slaze ih, vozi... Od garaze koju platimismo boga oca ni g, istu napravi od plasticnih kockica.

Citam Lunasu sa zadacima i brojevima, i kontam, moj zna brojati do 20 i prebrojati stvari i to bi bilo to :lol:
Ovakvi su i moji bili

Nisi u pravu. Za ovo “Hteli ili ne...”
Nasa deca su jos mala...
moji imaju 6 i 8 godina i ni u najavi telefon.
Pre petog osnovne ga nece dobiti. A mozda ni pre srednje ako se samo ja budem pitala.
Nemaju tablete, smartice su dobili na poklon ali ne koriste, nemaju tv u sobama... nista.

Ako hoce crtani imaju u dnevnoj.
Lap top imam i komp imam, to su moji poslovni i oni ih mogu dobiti samo kad pitaju, za skolu. Retko da nesto pogledaju(muz im dozvoli nekad).

Apsolutno sam svesna da ce imati sve to i da se nece odvajati od tel/komp... zato se i trudim da to odlozim...

Evo upravo celo jutro sede i crtaju, nisu ni tv upalili. :heart:

Kod nas rade hoteli i primaju sve, jer kako drugacije da opstanu?! Kako?!
A napraviti papir da je poslovno putovanje je inace jako tesko :lol:

Evo ako nekome treba ja cu da mu napravim.

Svi rade.
Bore se ljudi.
Unistice sve sa ovim cirkusom.

Radi sve.
Razumem sta ti treba, jesi li zvala Sole mio da pitas za cene ukoliko dolazis cesce?
800 din je za tri puta? Ili jednom?
Sigurna sam da bi ti izasli u susret ako bi im rekla da zelis nedeljnu(a jos bolje mesecnu kartu)?
Па шта сам рекла него да их то свеједно чека пре или касније. Ни мој није имао телефон до 5. Не знам ни који ће им.

Moj 24og puni 4 godine.

moj zna par brojeva, igra se auticima i to je to. bas onako skromno. doduse, ni ja nisam nista znao dok nisam krenuo u skolu, tacnije, znao sam samo jedno slovo A.
moji nisu insistirali da bilo sta ucim, samo sam se igrao. da sam jos nesto ucio prije bilo bi mi jos dosadnije u skoli medju onim tupadzijama od djece.

Moj 24og puni 4 godine.

a j nista ali nista
nikada pusku, automobil, spajedermen i betmen nikako, ni cratni evo jos nije hteo da gleda ni spajdermen ni betmen, nikakvi superheroji
i uvek sam tako gledala drugu decu kako se igraju svim tim cudima a on nista, nekako mi je to cak malo i smetalo u jednom trenutku

Moj 24og puni 4 godine.

Ali to je, zapravo, sjajno.
Moj jedino bicikli hoće, ostalo ništa. Neće da se ljulja, neće da se penje, interesuje ga samo skakanje, po mogućnosti da igra školicu i broji po 3 ili 7 ili 9.
Po ceo dan samo broji, kad jede, kad se igra, kad kaki :lol:
Ne voli ni da crta, ni lego da slaže.
Ima gomilu autića, kamiona, aviona, traktora i bagera, jok.
Ako ne broji onda prodaje ili eventualno kuva :lol:
Crtaći na tv-u ga ne interesuju.
Volim ga puno, ali ne zaklapa od jutra do mraka, a čak i kad ga pustim da gleda crtaće na yt on nađe neke sa brojevima pa broji na ruskom, španskom, nemačkom, kineskom, mozak mi prokuva od svih informacija 🥴

a j nista ali nista
nikada pusku, automobil, spajedermen i betmen nikako, ni cratni evo jos nije hteo da gleda ni spajdermen ni betmen, nikakvi superheroji
i uvek sam tako gledala drugu decu kako se igraju svim tim cudima a on nista, nekako mi je to cak malo i smetalo u jednom trenutku
Мене је нервирало што мој није за групне спортове. Нити је имао жељу, нити је изазивао пажњу што је смотан у том смислу. Некако је то глатко избегао, терао своје...
Не можемо ми замислити нешто и очекивати да су такви. Такви су какви су :) Наше је да их пратимо, подржимо и усмеримо ако скрену. Бар покушамо.

razmisljam da li bi bilo bolje za dijete da ga samo vidjam vikendom ili da bude ovako rastrzan da ne zna gdje mu je kuca. bas teska situacija.
sve teze se odvaja od mene...

Jeste teška situacija i ne postoji neko baš pametno rešenje, osim da tražiš samostalno vršenje roditeljskog prava.
Iskreno, ako se ona ne brine adekvatno o njemu, bolje mu je da se šeta tamo-vamo, jer će mu to manji stres biti nego da te vidja samo vikendom. Tek tada će nastati haos kad treba da krene kod majke.

Ja nemam ideju šta da kupim drugaricinoj klinki za rodjendan. Zabranila mi je da joj donosim plišane životinje, nema više gde da ih stavi :lol: A klinka se najviše igra sa tim što joj ja kupim, ima jednu što svuda vuče sa sobom :lol:
ika voli one zivotinje sto su kao prave
imas ih u aksi
tipa jahacica na konju ili citava mala stala
pa sedlo i bale sijena
samo skupe su

Jeste teška situacija i ne postoji neko baš pametno rešenje, osim da tražiš samostalno vršenje roditeljskog prava.
Iskreno, ako se ona ne brine adekvatno o njemu, bolje mu je da se šeta tamo-vamo, jer će mu to manji stres biti nego da te vidja samo vikendom. Tek tada će nastati haos kad treba da krene kod majke.
ne mogu reci da brine neadekvatno ali jednostavno ona puno radi i subotu i nedelju i cesto ga baka cuva. trazenje roditeljskog prava podrazumijeva da idemo po sudovima a to ne bi bilo pametno za sve nas.

ne mogu reci da brine neadekvatno ali jednostavno ona puno radi i subotu i nedelju i cesto ga baka cuva. trazenje roditeljskog prava podrazumijeva da idemo po sudovima a to ne bi bilo pametno za sve nas.

Uopšte nije zahvalna situacija i jeste stres za dete. Treba samo videti šta mu je manji stres. Nije on slučajno više vezan za tebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back