tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
ja i objasnjavanje nismo u koleracijiobjasni mu najprostiji graf
bilo cega
uopste ne umem da mu objasnim ili prenesem znanje ni nekih bazicnijih stvari
a ako si se salila onda ok : )))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja i objasnjavanje nismo u koleracijiobjasni mu najprostiji graf
daj breja i objasnjavanje nismo u koleraciji
bilo cega
uopste ne umem da mu objasnim ili prenesem znanje ni nekih bazicnijih stvari
a ako si se salila onda ok : )))
jes vi imate neku fensi djecu, moj je tako obican
Ovakvi su i moji bili+1
Moj 24og puni 4 godine.
Puske, maske, spajdermeni, betmeni.. Sav je u tom fazonu pola dana.
Ostatak dana je na tepihu sa punom kutijom metalnih autica, slaze ih, vozi... Od garaze koju platimismo boga oca ni g, istu napravi od plasticnih kockica.
Vani romobil i autic na akumulator, sav je u trku.
Citam Lunasu sa zadacima i brojevima, i kontam, moj zna brojati do 20 i prebrojati stvari i to bi bilo to![]()
mogu da pokusamdaj bre
x jedna vrijednost
y druga
prati prognozu 10 dana pa spoji tockice
Па шта сам рекла него да их то свеједно чека пре или касније. Ни мој није имао телефон до 5. Не знам ни који ће им.Nisi u pravu. Za ovo “Hteli ili ne...”
Nasa deca su jos mala...
moji imaju 6 i 8 godina i ni u najavi telefon.
Pre petog osnovne ga nece dobiti. A mozda ni pre srednje ako se samo ja budem pitala.
Nemaju tablete, smartice su dobili na poklon ali ne koriste, nemaju tv u sobama... nista.
Ako hoce crtani imaju u dnevnoj.
Lap top imam i komp imam, to su moji poslovni i oni ih mogu dobiti samo kad pitaju, za skolu. Retko da nesto pogledaju(muz im dozvoli nekad).
Apsolutno sam svesna da ce imati sve to i da se nece odvajati od tel/komp... zato se i trudim da to odlozim...
Evo upravo celo jutro sede i crtaju, nisu ni tv upalili.![]()
Kod nas rade hoteli i primaju sve, jer kako drugacije da opstanu?! Kako?!
A napraviti papir da je poslovno putovanje je inace jako tesko![]()
Evo ako nekome treba ja cu da mu napravim.
Svi rade.
Bore se ljudi.
Unistice sve sa ovim cirkusom.
Radi sve.
Razumem sta ti treba, jesi li zvala Sole mio da pitas za cene ukoliko dolazis cesce?
800 din je za tri puta? Ili jednom?
Sigurna sam da bi ti izasli u susret ako bi im rekla da zelis nedeljnu(a jos bolje mesecnu kartu)?
moj zna par brojeva, igra se auticima i to je to. bas onako skromno. doduse, ni ja nisam nista znao dok nisam krenuo u skolu, tacnije, znao sam samo jedno slovo A.+1
Moj 24og puni 4 godine.
Ostatak dana je na tepihu sa punom kutijom metalnih autica, slaze ih, vozi... Od garaze koju platimismo boga oca ni g, istu napravi od plasticnih kockica.
Citam Lunasu sa zadacima i brojevima, i kontam, moj zna brojati do 20 i prebrojati stvari i to bi bilo to![]()
a j nista ali nista+1
Moj 24og puni 4 godine.
Dobro.Naravno da ne radi sve,rade samo po hotelima i spa centrima kao sto sam rekla
+1
Moj 24og puni 4 godine.
Мене је нервирало што мој није за групне спортове. Нити је имао жељу, нити је изазивао пажњу што је смотан у том смислу. Некако је то глатко избегао, терао своје...a j nista ali nista
nikada pusku, automobil, spajedermen i betmen nikako, ni cratni evo jos nije hteo da gleda ni spajdermen ni betmen, nikakvi superheroji
i uvek sam tako gledala drugu decu kako se igraju svim tim cudima a on nista, nekako mi je to cak malo i smetalo u jednom trenutku
Јао, то је трајало пар година, баш смо се дивно забављале, са све пропратним звучним ефектима кад се потопимоИ потапање подморнице је занимљиво![]()
razmisljam da li bi bilo bolje za dijete da ga samo vidjam vikendom ili da bude ovako rastrzan da ne zna gdje mu je kuca. bas teska situacija.
sve teze se odvaja od mene...
ika voli one zivotinje sto su kao praveJa nemam ideju šta da kupim drugaricinoj klinki za rodjendan. Zabranila mi je da joj donosim plišane životinje, nema više gde da ih staviA klinka se najviše igra sa tim što joj ja kupim, ima jednu što svuda vuče sa sobom
![]()
ne mogu reci da brine neadekvatno ali jednostavno ona puno radi i subotu i nedelju i cesto ga baka cuva. trazenje roditeljskog prava podrazumijeva da idemo po sudovima a to ne bi bilo pametno za sve nas.Jeste teška situacija i ne postoji neko baš pametno rešenje, osim da tražiš samostalno vršenje roditeljskog prava.
Iskreno, ako se ona ne brine adekvatno o njemu, bolje mu je da se šeta tamo-vamo, jer će mu to manji stres biti nego da te vidja samo vikendom. Tek tada će nastati haos kad treba da krene kod majke.
mislim da imajel ima bunar
kupi joj bunar da ti pravi sranje pokući : Dmislim da ima
imaju citave kuce i kojekava sranja
po milion evra : ))))
ne mogu reci da brine neadekvatno ali jednostavno ona puno radi i subotu i nedelju i cesto ga baka cuva. trazenje roditeljskog prava podrazumijeva da idemo po sudovima a to ne bi bilo pametno za sve nas.
Моји су цртали по зидовима. Дигли смо руке и допустили да раде шта хоће.
Uopšte nije zahvalna situacija i jeste stres za dete. Treba samo videti šta mu je manji stres. Nije on slučajno više vezan za tebe.