Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bogi, mali je moj za gejmersku stolicu
on ne igra igrice jos uvek, ja mislim da je jedan u troje u celom odeljenju
ali odolevamo

ima soni i to igra vikendom po 1,5h basket ili fudbal

ima tablet ali neke igrice za ucenje, prilagodjenje uzrastu, to igra jednom u dve nedelje kad e smori

ja se vec pitam da li da mu uvalim igrice, posto ih svi igraju a sve mi nesto bzv jos uvek
on je sav u nekim tabelama i proracunima i rezultatima i to bacim nedeljno dzak papira tih tabela i grupa

zmu je mislio da mu uzmemo tel, posto ostaje sam dosta, da pocne da koristi polako net i viber, ja se nesto mislim

a ima samo onaj smartic satic (lincujte me ali nama je to spas prosle god bio) ali je on vec star i lose se cuje
pojma nemam bas

od skole sl god dobijaju lap topove, to znam
За игрице има времена... Баш ми се свиђа што још није у том фазону.
Јуче сам ја размишљала шта узети вашој деци :lol: да је и корисно не само реда ради.
И он малац- генијалац у бројевима? :D Тo су те генерације које ће нас извући из овог лудила :heart: Ја сам стварно убеђена да су они нормалнији, моралнији, духовнији,...

Лу, колико он сада има? Да видиш оне макете од шперплоче? Или књиге са бројевима, они математички задаци, тестови... Има свашта занимљиво баш за игру. Можда би га и шах занимао.

Interesuje ga šah ali još nema strpljenja za dužu igru.
Ima zadatke i testove, radi za uzrast od 5-6god.
Četiri puni u januaru.
Smisliću već nešto, sigurno ću naći nešto što nema još uvek :))))

За игрице има времена... Баш ми се свиђа што још није у том фазону.
Јуче сам ја размишљала шта узети вашој деци :lol: да је и корисно не само реда ради.
И он малац- генијалац у бројевима? :D Тo су те генерације које ће нас извући из овог лудила :heart: Ја сам стварно убеђена да су они нормалнији, моралнији, духовнији,...

da, ja kada citam lunju i opsesiju brojevima- vidim j
i evo jos uvek ga drzi, ne prolazi ga a pocelo je od druge-trece god

brojevi u svim mogucim kombinacijama,racunanje svega sto se racunati moze

malo mi se ne svidja sto je sada faza rezultata utakmica ali sve kroz brojeve i tabele, imam frku od kladionica al ok, mozda brzam

Gledam katalog sa igračkama iz lidla, tuga živa, od svega toga mog jedinka bi možda interesovala kasa i eventualno kuhinja.
Ionako nemam ideju više šta da mu kupim, za rođ sam mu uzela Tonija Vulfa, i tome se mnogo radujem, ali od igračaka njega ništa, ali baš ništa ne interesuje.
Eno, dva sata se igra sa nekim kartama sa brojevima od 1-10.
Uzeću mu drvene kocke, iako ih ima, al sa tim se i mi igramo pa da imamo dovoljno.
Inače uopšte više nemam ideju. Omiljena igračka mu je digitron :lol:
jenga
moje dijete je odusevljeno

da, ja kada citam lunju i opsesiju brojevima- vidim j
i evo jos uvek ga drzi, ne prolazi ga a pocelo je od druge-trece god

brojevi u svim mogucim kombinacijama,racunanje svega sto se racunati moze

malo mi se ne svidja sto je sada faza rezultata utakmica ali sve kroz brojeve i tabele, imam frku od kladionica al ok, mozda brzam
nemaju kladionice i brojevi nikakve veze

nemaju kladionice i brojevi nikakve veze
pa on brojeve sada uklapa u rezultate utakmica, svih mogucih
pa u odnosu na to pravi tabele i grupe i pitaj boga sta sve ne

samo zbog toga, a kladionica na svakom cosku al bukvalno na svakom cosku
i kada prolazimo, dok je bilo lepo pa otvoreno sve, vide se tv-i sa rezultatima, obavezno cima da stane da pogleda a mene jeza prodje

kapiram da je to moj trip al toliko ih je da mi je muka

Gledam katalog sa igračkama iz lidla, tuga živa, od svega toga mog jedinka bi možda interesovala kasa i eventualno kuhinja.
Ionako nemam ideju više šta da mu kupim, za rođ sam mu uzela Tonija Vulfa, i tome se mnogo radujem, ali od igračaka njega ništa, ali baš ništa ne interesuje.
Eno, dva sata se igra sa nekim kartama sa brojevima od 1-10.
Uzeću mu drvene kocke, iako ih ima, al sa tim se i mi igramo pa da imamo dovoljno.
Inače uopšte više nemam ideju. Omiljena igračka mu je digitron :lol:
Na strani 27, pod brojem 4, to je na fazon jenga.

pa on brojeve sada uklapa u rezultate utakmica, svih mogucih
pa u odnosu na to pravi tabele i grupe i pitaj boga sta sve ne

samo zbog toga, a kladionica na svakom cosku al bukvalno na svakom cosku
i kada prolazimo, dok je bilo lepo pa otvoreno sve, vide se tv-i sa rezultatima, obavezno cima da stane da pogleda a mene jeza prodje

kapiram da je to moj trip al toliko ih je da mi je muka
ma to je zabavno jer uklapa u obrasce, al on ce obrasce svuda traziti
kladionice su nebitne
da mu das sad da svaki dan zapisuje prognozu i unosi u tabelu jednako bi se zabavio

ma to je zabavno jer uklapa u obrasce, al on ce obrasce svuda traziti
kladionice su nebitne
da mu das sad da svaki dan zapisuje prognozu i unosi u tabelu jednako bi se zabavio
ahaha i to je radio
imam u teleofnu prognozu za maks br gradova, znaci ima ih jedno 50 od jakutska i sibira do nekih africkih, pa onda malo celz malo farenhajt :lol:

bogi, mali je moj za gejmersku stolicu
on ne igra igrice jos uvek, ja mislim da je jedan u troje u celom odeljenju
ali odolevamo

ima soni i to igra vikendom po 1,5h basket ili fudbal

ima tablet ali neke igrice za ucenje, prilagodjenje uzrastu, to igra jednom u dve nedelje kad e smori

ja se vec pitam da li da mu uvalim igrice, posto ih svi igraju a sve mi nesto bzv jos uvek
on je sav u nekim tabelama i proracunima i rezultatima i to bacim nedeljno dzak papira tih tabela i grupa

zmu je mislio da mu uzmemo tel, posto ostaje sam dosta, da pocne da koristi polako net i viber, ja se nesto mislim

a ima samo onaj smartic satic (lincujte me ali nama je to spas prosle god bio) ali je on vec star i lose se cuje
pojma nemam bas

od skole sl god dobijaju lap topove, to znam
Mi nemamo fiksni telefon i moje dete već godinu dana koristi telefon i smartic. Telefon kad je kod kuće, a smartic kad ode na trening ili da se igra napolju.
Moj igra igrice, to je nemoguće za izbeći tako da se ni ne trudim, samo ograničavam vreme. Ide domaći, pa obavezno čitanje knjige, tek onda neki crtani ili serija, a vikendom soni i brawl stars ili kako se već zove omiljena igrica

Mi nemamo fiksni telefon i moje dete već godinu dana koristi telefon i smartic. Telefon kad je kod kuće, a smartic kad ode na trening ili da se igra napolju.
Moj igra igrice, to je nemoguće za izbeći tako da se ni ne trudim, samo ograničavam vreme. Ide domaći, pa obavezno čitanje knjige, tek onda neki crtani ili serija, a vikendom soni i brawl stars ili kako se već zove omiljena igrica
pa da, tel za kod kuce, smartic da ostane kada ide negde, fiksni ne koristimo

sto se tice igrica - kada zatrazi, dobice
za sada mu je soni puna kapa

ahaha i to je radio
imam u teleofnu prognozu za maks br gradova, znaci ima ih jedno 50 od jakutska i sibira do nekih africkih, pa onda malo celz malo farenhajt :lol:

Priča koju on meni priča pre spavanja je, naravno, o veverici i njemu. Izređa sve moguće vremenske prilike i neprilike, kao i temperature, u toj njihovoj avanturi :lol:

pa da, tel za kod kuce, smartic da ostane kada ide negde, fiksni ne koristimo

sto se tice igrica - kada zatrazi, dobice
za sada mu je soni puna kapa
moji su od svojih para kupili nba 21 i fifa 21 na nekim popustima i sada svaki put kad mali hoce da spava kod brata, igra fifu sa njim :lol:
to inace nikad nece jer uvek izgubi, a mrzi da gubi. a ne voli ni da spava sam, pa pravi kompromise bar jednom nedeljno :lol:

moji su od svojih para kupili nba 21 i fifa 21 na nekim popustima i sada svaki put kad mali hoce da spava kod brata, igra fifu sa njim :lol:
to inace nikad nece jer uvek izgubi, a mrzi da gubi. a ne voli ni da spava sam, pa pravi kompromise bar jednom nedeljno :lol:

joj, zivot nije lak :lol:

da, fifu smo mislili sada za rodj da ubacimo
al ne 21 nego 20,ili 19
posto ima neki ps, sta god to bilo a zeli fifu, al ne mora najnovija, tako da je meni to ok :lol:
nba ima

mislila sam vise poklona pa da se iznenadjuje ceo dan, hbg
bar nesto da mu bude iznenadjujuce u karantinu :lol:

Обожавам твоје дете :heart:
Да сам здрава могао је синоћ са мојим да прави ванилице.
Када је све завршио пере судове и сам себе хвали "радим ово маестрално!" :lol:

Што се поклона за старије тиче читам Тару и Квинси... Хтели ми то или не, они ће седети пред рачунаром па седети, ако ништа друго онда бар због школе. А ни то није мало. Мислим да је ОК поклон, ако већ немају, гејмерска столица. Бар кичма да се сачува.
Nisi u pravu. Za ovo “Hteli ili ne...”
Nasa deca su jos mala...
moji imaju 6 i 8 godina i ni u najavi telefon.
Pre petog osnovne ga nece dobiti. A mozda ni pre srednje ako se samo ja budem pitala.
Nemaju tablete, smartice su dobili na poklon ali ne koriste, nemaju tv u sobama... nista.

Ako hoce crtani imaju u dnevnoj.
Lap top imam i komp imam, to su moji poslovni i oni ih mogu dobiti samo kad pitaju, za skolu. Retko da nesto pogledaju(muz im dozvoli nekad).

Apsolutno sam svesna da ce imati sve to i da se nece odvajati od tel/komp... zato se i trudim da to odlozim...

Evo upravo celo jutro sede i crtaju, nisu ni tv upalili. :heart:
Kod nas ne rade bazeni.

Hoteli ne smeju da primaju turiste, samo one koji su na poslovnom putovanju.
Kod nas rade hoteli i primaju sve, jer kako drugacije da opstanu?! Kako?!
A napraviti papir da je poslovno putovanje je inace jako tesko :lol:

Evo ako nekome treba ja cu da mu napravim.
Ћерка је пре неки дан ишла у тзв спа центар ради базена са сланом водом и слане собе. Значи, раде.
Svi rade.
Bore se ljudi.
Unistice sve sa ovim cirkusom.
:lol: cicak radi u ns mozda nesto u spa ili u nekom hotelu.meni ne treba da jednom odem za uzivanje,meni treba 3 puta nedeljno plivanje.u sole mio 800 din karta.malo previse
Radi sve.
Razumem sta ti treba, jesi li zvala Sole mio da pitas za cene ukoliko dolazis cesce?
800 din je za tri puta? Ili jednom?
Sigurna sam da bi ti izasli u susret ako bi im rekla da zelis nedeljnu(a jos bolje mesecnu kartu)?

Poslednja izmena:
1605171632633.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back