Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova moja vozi skejt ko velika, tako da je ja, jedva biciklom stignem...brat je učio. Prvo je naučio da kad idu kola skoči sa skejta i da ga pusti da ga kola pregaze ako treba.
Meni taj hoverbord malo za lenštine, kod nas to voze samo debela deca.

I kod nas ovde u kraju, svi klinci ili skejt ili bajs ili rolere, samo jedna mala debela taj hoverbord :)))

Guglam šta je sada na snazi i koliko se placa bolovanje posle Covida 100% ili 65% pitala sam ovu sto obračunava platu ona me nešto premuljala. Oktobar sam dobila 100%. Kapiramd
A nov ako ne budem radila znaci biće samo plata bez honorara meni to logično.
Ne znam ajd samo da se oporavim skroZ...
To i mene zanima
Bilo je da se daje 100
Ne znam dal vazi i dalje

Guglam šta je sada na snazi i koliko se placa bolovanje posle Covida 100% ili 65% pitala sam ovu sto obračunava platu ona me nešto premuljala. Oktobar sam dobila 100%. Kapiramd
A nov ako ne budem radila znaci biće samo plata bez honorara meni to logično.
Ne znam ajd samo da se oporavim skroZ...
100% се плаћа чак и изолација,а камо ли боловање. :lol:

Ja pročitah negde da se bolovanje sad plaća 65%
Ma svako bolovanje je 65
Nego je bila letos fora ako je bolovanje od korone onda ide 100
Sad ne znam dal vazi i dalje...
Sto je sustinski idiotski jako, zavrsis u bolnici pukne ti slepo crevo dobijes 65 posto a lezis kuci smrces nos od korone i kao evo ti 100, pa jjedite bre g....

Ma svako bolovanje je 65
Sto je sustinski idiotski jako, zavrsis u bolnici pukne ti slepo crevo dobijes 65 posto a lezis kuci smrces nos od korone i kao evo ti 100, pa jjedite bre g....
to zavisi od kolektivnog ugovora
vlada je donela akt ali se on odnosi samo na zdravstvo, vojsku, policiju i mozda jos neke javne sektore koji su u dodiru sa kovidom da oni dobijaju 100% na bolovanju

Ma svako bolovanje je 65
Ovo sam neki dan čitala i baš se pominje korona.

Gledam katalog sa igračkama iz lidla, tuga živa, od svega toga mog jedinka bi možda interesovala kasa i eventualno kuhinja.
Ionako nemam ideju više šta da mu kupim, za rođ sam mu uzela Tonija Vulfa, i tome se mnogo radujem, ali od igračaka njega ništa, ali baš ništa ne interesuje.
Eno, dva sata se igra sa nekim kartama sa brojevima od 1-10.
Uzeću mu drvene kocke, iako ih ima, al sa tim se i mi igramo pa da imamo dovoljno.
Inače uopšte više nemam ideju. Omiljena igračka mu je digitron :lol:

Gledam katalog sa igračkama iz lidla, tuga živa, od svega toga mog jedinka bi možda interesovala kasa i eventualno kuhinja.
Ionako nemam ideju više šta da mu kupim, za rođ sam mu uzela Tonija Vulfa, i tome se mnogo radujem, ali od igračaka njega ništa, ali baš ništa ne interesuje.
Eno, dva sata se igra sa nekim kartama sa brojevima od 1-10.
Uzeću mu drvene kocke, iako ih ima, al sa tim se i mi igramo pa da imamo dovoljno.
Inače uopšte više nemam ideju. Omiljena igračka mu je digitron :lol:
Обожавам твоје дете :heart:
Да сам здрава могао је синоћ са мојим да прави ванилице.
Када је све завршио пере судове и сам себе хвали "радим ово маестрално!" :lol:

Што се поклона за старије тиче читам Тару и Квинси... Хтели ми то или не, они ће седети пред рачунаром па седети, ако ништа друго онда бар због школе. А ни то није мало. Мислим да је ОК поклон, ако већ немају, гејмерска столица. Бар кичма да се сачува.

Обожавам твоје дете :heart:
Да сам здрава могао је синоћ са мојим да прави ванилице.
Када је све завршио пере судове и сам себе хвали "радим ово маестрално!" :lol:

Што се поклона за старије тиче читам Тару и Квинси... Хтели ми то или не, они ће седети пред рачунаром па седети, ако ништа друго онда бар због школе. А ни то није мало. Мислим да је ОК поклон, ако већ немају, гејмерска столица. Бар кичма да се сачува.

bogi, mali je moj za gejmersku stolicu
on ne igra igrice jos uvek, ja mislim da je jedan u troje u celom odeljenju
ali odolevamo

ima soni i to igra vikendom po 1,5h basket ili fudbal

ima tablet ali neke igrice za ucenje, prilagodjenje uzrastu, to igra jednom u dve nedelje kad e smori

ja se vec pitam da li da mu uvalim igrice, posto ih svi igraju a sve mi nesto bzv jos uvek
on je sav u nekim tabelama i proracunima i rezultatima i to bacim nedeljno dzak papira tih tabela i grupa

zmu je mislio da mu uzmemo tel, posto ostaje sam dosta, da pocne da koristi polako net i viber, ja se nesto mislim

a ima samo onaj smartic satic (lincujte me ali nama je to spas prosle god bio) ali je on vec star i lose se cuje
pojma nemam bas

od skole sl god dobijaju lap topove, to znam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back