Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Коментар испод текста о аутофагији Весне да Винча, хахах:

"Autofagija mora da bude način našeg života"

Kaže Vesna da Vinča.

A šta kažu Jovana da Borča i Mirjana da Krnjača?

A šta o svemu tome misli Jelena Jetza von Ljig?

Gospođa nek gladuje ako hoće, ali to što njoj to "mora" da bude način života ne mora i nema ostalima.
Prijatno gladovanje želim gospođo .
(marko_sthlm, 10. novembar 2020 11:41)
Мени је хит како неки људи скоче на тему гладовања, корекције у исхрани и слично као прст у око да им се гура. Као све, све... само храну не дирај. Не знам да ли се и на једну тему увреде као на ту.
Пре ће скочити да бране ручак него сопствено дете, многи.

Чиме их је прала? :lol:
Kао масажа или?
И што су трпела ако ти није пријало?
Prala me je celu sat i po,sve me opere,sa sve metalnim loncetom,pa me trlja sa raznoraznim stvarima,uglavnom sa onim dzakom za krompir kojim ribamo tepihe....ja njoj na srpskom i englesnom,ona meni na francuskom i arapskom,ja sklanjam rukom,ona meni skloni ruke...valjda je mislila igramo se :(
Meni bilo neprijatno da je sutnem

Prala me je celu sat i po,sve me opere,sa sve metalnim loncetom,pa me trlja sa raznoraznim stvarima,uglavnom sa onim dzakom za krompir kojim ribamo tepihe....ja njoj na srpskom i englesnom,ona meni na francuskom i arapskom,ja sklanjam rukom,ona meni skloni ruke...valjda je mislila igramo se :(
Meni bilo neprijatno da je sutnem
ti si prosla kao onaj zeka

Dobio zeka hemoroide pa otišao doktoru na pregled. Kad se konačno
vratio u šumu, svi ga prijatelji znatiželjno ispituju kako je bilo.
.....Pa doktor mi je rekao da skinem gaće, a zatim sam se morao nagnuti. Onda me levom rukom uhvatio za rame, a desnom mi je čeprkao po guzici... Ne. Desnom me je uhvatio za rame, a levom je... Ne. Obema rukama me uhvatio za ramena........ :eek: mamu mu hebem!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back