HvalaСрећан рођендан!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HvalaСрећан рођендан!

Jel, pa hvala nisam videlaNego,vec smo cestitali![]()

Srećna godišnjicaСвима који славе рођендане, годишњице, дечије рођендане срећно![]()
![]()
А и мени, данас 19 година брака...
Захваљујем се @Kvinsi , да она јуче није написала, ја бих опет заборавила![]()
HvalaDa čestitam i ovde, @Affro* sve najbolje!

Jao istoНајгори снови су ми да нисам завршила средњу школу и да треба да полажем математику. Јој ужаса...

Vec sam cestitala i evo opet, srecan rodjus maloletniceEeej drugari hvala![]()
![]()

Омиљено воће мог детета. Уопште ми није јасно заштоNasla musmule na pijaci, napokon, sad cu ih prozdrnem![]()

Jao isto
Kao na casu sam kraj je 4. god i saopstavaju mi da imam silne keceve i moram da ponavljam, ne mogu na faks
Probudim se od stresa
A imam i drugi san koji se ponekad ponavlja, ja sad ovako matora, zovu me iz srednje i kazu ne priznaje nam se 4 god ispala neka greska u birokratiji, pa moramo da idemo ponovo u 4.razred
Isto se probudim od soka i stresa kao neeee opet
![]()
Ja ih od oktobra nestrpljivo cekamОмиљено воће мог детета. Уопште ми није јасно зашто![]()

nisam kompetentna za iscudjavanje 
...Vec sam cestitala i evo opet, srecan rodjus maloletnice![]()
hvalaaaaOoo i ja volim da grickam musmule..nego kupio ja na pjaci1 kg i evo mesec dana cekam da smeksaju..nista.. pocecu da njima gadjam ljude s balkona..necu zamorno je to...brze je u kantu za smece..nego cestitke za Affro..pisala jos dugo ovde..ondeДуње и ја волим да грицкам али мушмуле...

Da je do mene bilo bi samo more ali kad se mora...Ti covece u dva dana i more i planina...
I ja baš volim mušmule. Imali smo na placu drvo, ali mama natera tatu da je iseku, nešto se mučila. Kod mene na pijaci ih još nema.Омиљено воће мог детета. Уопште ми није јасно зашто![]()
Stavi u papirnu kesu i jednu jabuku među njih, smekšaće.Ooo i ja volim da grickam musmule..nego kupio ja na pjaci1 kg i evo mesec dana cekam da smeksaju..nista.. pocecu da njima gadjam ljude s balkona..necu zamorno je to...brze je u kantu za smece..nego cestitke za Affro..pisala jos dugo ovde..onde
Daaa..Pa, ti voliš mušmule, Afro...a baš se smešno zovu.

dok nisam ni znala šta je to. 
Коментар испод текста о аутофагији Весне да Винча, хахах:
"Autofagija mora da bude način našeg života"
Kaže Vesna da Vinča.
A šta kažu Jovana da Borča i Mirjana da Krnjača?
A šta o svemu tome misli Jelena Jetza von Ljig?
Gospođa nek gladuje ako hoće, ali to što njoj to "mora" da bude način života ne mora i nema ostalima.
Prijatno gladovanje želim gospođo .
(marko_sthlm, 10. novembar 2020 11:41)
)))) Sad ce tebe del Pecinci i van der Liman na ignor. 
Pa ja nisam za autofagiju,sta mene pominjes?)))) Sad ce tebe del Pecinci i van der Liman na ignor.
![]()
U aleksandar?Da je do mene bilo bi samo more ali kad se mora...
Nadam se da nece biti guzve, dolazim tu kod vas u spa...![]()