- Poruka
- 132.719
cekaj..kupila si tv?I ivaj moj je android smart bla bla.
Neki nasi proizvode, Volt.
Sasvim ok 43 inca, a na akciji je bio 28 hiljada. A rezolucija preko 3 hiljade. Super je

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cekaj..kupila si tv?I ivaj moj je android smart bla bla.
Neki nasi proizvode, Volt.
Sasvim ok 43 inca, a na akciji je bio 28 hiljada. A rezolucija preko 3 hiljade. Super je

Jesam. Imamo tv posle 2 godine i vise hahahha. Ali bez kablovske. Povezan na komp. Za. Sadcekaj..kupila si tv?![]()

Ako imaš set top box u okviru mts paketa, onda taj daljinski može da se programira pa da funkcije sa daljinskog od tv-a prebaciš na njega. Tako ćeš imati samo jedan daljinski.Jao strasno
Mi imamo dva,jedan za tv,drugi za risiver
I ja malo malo pa ne gledajuci pokusam da promenim program sa tim od tv i slika nestane i posle ne umem da vratim iako mi je sto puta objasnjeno
Ajde sad da te utešim. Daska jeste lepa, i lako se skida da se opere, i stvarno se polako sama spušta, ali, brate, što je hladna...Ne znam od čega je, u kupatilu mi uopšte nije hladno, imam dva radijatora, ali ona je ko mermer kada sedneš na nju. Još se nisam navikla.Ja u lindi guske nikad nisam videla
Al
Ne mogu zmuu da oprostim sto dasku za wc nije nasao
Imamo sbb.to je sve sto znamAko imaš set top box u okviru mts paketa, onda taj daljinski može da se programira pa da funkcije sa daljinskog od tv-a prebaciš na njega. Tako ćeš imati samo jedan daljinski.
Pozoveš njih i pitaš da li može na njihov daljinski da se programira daljinski od tvog tv-a. U stvari, verovatno ti treba samo dugme za paljenje i gašenje i jačina zvuka...to ih pitaj, trebalo bi da može.Imamo sbb.to je sve sto znam
И мене гребе. Суво кашљем и имала сам ноћас температуру. Остала сам код куће.Mene užasno grebe grlo od ove magle i smoga već danima.