Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hmmmm...:lol:

Dugorocne medo...
Aj prst na celo. Ako ce nesto da se ispolji za 20 godina tipa steriliret.... Da li ce to znaciti ista baki i deki od 85... Nece moci da prave decu sa 105 godina pa ce se potresti...?

I odakle vam da ae vakcinisu prvi.
Mi smo. Dobili dopis jos pre 10ak dana da se prijavi ko hoce da se vakcinise.
Ja se nisam prijavila. Ne zbog teorija zavere i jel ce me bil gejc cipovati i otrovati...
Vec se ja ne vakcinisem ni protiv gripa ni ostalih resp virusa na koji svakkao nemam trajni imunitet

inace....posto bozic necu docekkati kod kuce, a sutra neplanirano radim, ja danas zapela od jutros i kuvam i kuvam (od 8 do 12)...dakle zavrsen prebranac, pita sa prazilukom i pirincem i bundevara za sutra, krompir se kuva da ga sredim za salatu (ja inace krompir salatu pravim dan ranije i sve ostalo, jer volim da se spoje ukusi). napravila sam sve delove za vasinu tortu sem sauma, pa cemo sutra da spojimo, a odozgo slag umesto sauma, slag stavljam poslednji tjah sutra uvece (posto je vasina torta moze da doceka 7.1.). od belanaca napravila komisbrot isto za 7. napravila telecu corbu, koja ceka da se prohladi i u zamrzivac...jedino rusku cemo da pravimo sutra i cesnicu uvece i toplu gudu pecemo 7. tjah hladnu gudu cu da pretvorim u toplu 7.

i onda sve to nosimo.
Al si ti bila vredna!

inace....posto bozic necu docekkati kod kuce, a sutra neplanirano radim, ja danas zapela od jutros i kuvam i kuvam (od 8 do 12)...dakle zavrsen prebranac, pita sa prazilukom i pirincem i bundevara za sutra, krompir se kuva da ga sredim za salatu (ja inace krompir salatu pravim dan ranije i sve ostalo, jer volim da se spoje ukusi). napravila sam sve delove za vasinu tortu sem sauma, pa cemo sutra da spojimo, a odozgo slag umesto sauma, slag stavljam poslednji tjah sutra uvece (posto je vasina torta moze da doceka 7.1.). od belanaca napravila komisbrot isto za 7. napravila telecu corbu, koja ceka da se prohladi i u zamrzivac...jedino rusku cemo da pravimo sutra i cesnicu uvece i toplu gudu pecemo 7. tjah hladnu gudu cu da pretvorim u toplu 7.

i onda sve to nosimo.
U šta ćete sve to da spakujete?

Prvo su nam uzeli organe a da se mi nista ne pitamo (znate koliko je tesko da se dobije papir kako ih ne dajete plus ovde gde smo to ne vredi nista) a sada imaju sansu da narede obaveznu vakcinaciju a da se nista ne pitamo.

Oba su na silu protiv ustava protiv medjunarnih prava protiv prava osoba tako da se ne zna o cemu se tu radi.

Zasto ne moze da se tuzi niko ako vakcina osteti osobu /zasto niko ne odgovara ako se nesto takvo desi.

Uvek mozes baciti meni neki hot sms ja cu citati :zper:
Manijače jedan, jedva čekaš!
ljupka1.gif

Расправљамо се око начина којим ће да нас као лече уместо да се побунимо против начина на који нас трују па онда као лече.
Стварно ми је мука!
Disemo sta disemo voda je kakva je eno gradi se Ling Long odlazi Makis ako se ne spreci vi tu u NS pogiboste za reku da ne budete NS na vodi oduzese nam to da su organi nasi sad pravo da znamo sta nam daju vakcinama ...

Nece nas biti 🤷‍♀️.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back