Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene ovaj tempo odlaženja i vraćanja iz škole najviše nervira, tek je otišla i već po nju skoro ništa ne stignem da odradim.
Onda kući dok uradi domaći, ručak i već na posao.
Ajde ono jutarnje od 7.30 do 9.55 je još i podnošjivo ali ovo od 10.15 do 12.05 je prosto mrcvarenje za sve.
Mi ove nedelje od 17 do 18:55.
Pa sledeće od 11, one tamo od 14, pa od 8. Ludilo!

Traži. Ne zna sva slova dobro, pa mu teško ide prvo čitanje zadatka. Posle čitanja obično zapamti šta treba.

Pustila sam ga, jer mi dosadilo da ga zovem po sto puta da krene. Posle je doneo svesku, učiteljica pregledala i na svakoj strani je imao ponešto napisano, fali red, nema crteža, nije obojeno.... Onda je rekao da zbog mene neće da ima sve petice. :mrgreen:
Znas ti kad je moje dete islo u treci razred,ja mu "pomagala" da pise sastave iz srpskog.jao ja se raspisem,pa to je sastav za maturanta,a ne za malo dete.sta cu kad volim i kad me ponese.i on stalno pet,pet...tek valjda jednom uciteljici dozlogrdilo da cita mamine radove(znala je ona vrlo dobro sta on pise u skoli) pa mu jednom dala trojku i napisala,nemas maste uopste.samo je zaboravila ovaj smajli :mrgreen:

ja vala nisma imala sve 5 od 1 do 4 razreda. prvo muzicko nisam imala 5, jer nisam imala talenta za pevanje...hebem joj mater kepecastu (to uciteljici).

a i iz srpskog sam dobila par puta keca, jedno zato sto sam diktat na cirilici pisala latinicom, drugi put zato sto sam umesto latinice pisala cirilicom. bas sam volela da slusam sta uciteljica prica. :rotf:

e onda je bio hit sa 118 macaka. ucili mi broj 18 i trebalo za dz da nacrtamo 18 macaka, ja dosla kuci i kazem babi treba 118....i crtale baka i ja, smorile se. mama dosla kasno i bilo joj glupo da u 10 uvece zove nekoga da pita i tako je ona nastavila crtanje macaka. mada rece mi kad sma odrasla bilo joj je sumnjivo, jer smo tek ucili brojeve. :rotf:

potpuno dekoncentrisana i nista nisam slusala.

a prvu puskicu sam imala iz matematike naravno.

ja sam inace prvo naucila latinicu mnogo pre polaska u skolu, gledajuci kviskoteku.

Znas ti kad je moje dete islo u treci razred,ja mu "pomagala" da pise sastave iz srpskog.jao ja se raspisem,pa to je sastav za maturanta,a ne za malo dete.sta cu kad volim i kad me ponese.i on stalno pet,pet...tek valjda jednom uciteljici dozlogrdilo da cita mamine radove(znala je ona vrlo dobro sta on pise u skoli) pa mu jednom dala trojku i napisala,nemas maste uopste.samo je zaboravila ovaj smajli :mrgreen:
Tako je i moja
Magareca usluga
Onda se raspise. Ja kazem ali mama preterala si
Onda kad zavrsi ja uzmem i lektorisem i cenzurisem :rotf:
Iskasapim da to bude za moj nivo, izmenjam
Onda se ona uvredi :rotf: cuj ti malog gmaza moj ce sastav da ispravlja
Koji sou sa tim sastavima
Nikad ih nisam volela.... u pocetku mi je ona pomagala a posle sam odjebala, nek da 1 boli me uvo necu da pisem mrzim da pisem
Godinama sam ja ratovala sa srpskim, mrzim ga iz dna duse

Tako je i moja
Magareca usluga
Onda se raspise. Ja kazem ali mama preterala si
Onda kad zavrsi ja uzmem i lektorisem i cenzurisem :rotf:
Iskasapim da to bude za moj nivo, izmenjam
Onda se ona uvredi :rotf: cuj ti malog gmaza moj ce sastav da ispravlja
Koji sou sa tim sastavima
Nikad ih nisam volela.... u pocetku mi je ona pomagala a posle sam odjebala, nek da 1 boli me uvo necu da pisem mrzim da pisem
Godinama sam ja ratovala sa srpskim, mrzim ga iz dna duse
Ma bas je njega bolelo uvo da l sam preterala,samo da ne pise on:lol:
Iskreno bas me je uvredila uciteljica,doslo mi da se zalim

meni je mama jedino matematiku pomagala tjah radila je sa mnom, posto je odlicno znala. znaci nije mi radila domaci, nego me je ucila dokle je mogla...a mogla je i na faxu...jedini problem je bio taj sto ona nije umela dobro da objasni. ona sve lepo uradi, ali kad mi objasnjava to ne bude dobro i razumljivo.

ja kad razmislim, ja sam imala samo z aupis u srednju skolu privatnog nastavnika iz matematike naravno. posle u srednjoj nista i na faxu opet matematika. fizika, hemija, nacrtna, tehnicko crtanje, geodezija i mnogi strucni predmeti....sve sama. mnogo sam bila jeftina za skolovanje. :lol:

A u srednjoj nisam procitala dundo maroje,a dobili ga na pismenom,pa ja kao,cekaj,jel to srednji vek,aha,tu su bile vestice i merlin carobnjak,pa ubacim u pricu i sirotog dunda.ja odusevljena,prica da se cita i smeje,za zabavnik.ona meni keca i promasila si temu
I eto,sad ja ovde vama pisem bajke:malav:

mi u srednjoj imali za domaci da napisemo analizu knjige koju smo skoro procitali i ja naravno nista nisam napislaa, a poslednje sam procitala - autostoperski vodic kroz galaksiju. i drugar moji na malom odmoru mi u 4-5 recenica napise nesto o stepskom vuku (herman hese) i ja to procitam profesorki, kaze ona kratko. i pocne da me propituje. i tu se ja raspricam o knjiczi, pa sve vezem te ovo, te ono, a sve a osnovu par recenica koje mi je drug napisao.

a igrom slucaja jedan sto je sve ucio napamet bas uradio analizu te knjige i on procita i profesorka pocne da ga ispituje, on tu nesto ispricao....epilog je bio da samja dobila 5, on 3. :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back