Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad ste kod stitne, zmuu proradila stitina odjednom
opako
otisla u tri lepe, nikada sa njom nije imao problema
i samo hop. smrsao 9 kg za 3 meseca
meni sesto culo kaze da proveri stitnu i ispostavi se da je hipertireoza i da je bas jaka
sreca pa smo nasli odmah dobru dr
kaze za ovo stanje bi trebalo hitno bolovanje i planina
itako
nema nista ni od bolovanja, ni od planine samo se nadam da ce shvatiti da ne moze vise dva posla da radi, ne mo ze
i def ce prelomiti i otkacici polako jedan posao
Ovako je bilo kod mene. Samo što sam ja za tri meseca izmršavila 15kg. Nisam išla ni na bolovanje, ni na planinu, nego u bolnicu. Počela da pijem terapiju, i posle godinu dana se hipertireoza u potpunosti dovela u red. Novi problemi su nastali nakon 15 godina, ali srećom, i to se dobro završilo 2016.

Ovako je bilo kod mene. Samo što sam ja za tri meseca izmršavila 15kg. Nisam išla ni na bolovanje, ni na planinu, nego u bolnicu. Počela da pijem terapiju, i posle godinu dana se hipertireoza u potpunosti dovela u red. Novi problemi su nastali nakon 15 godina, ali srećom, i to se dobro završilo 2016.
pa ako si isla u bolnicu isla si i na bolovanje, zaobisla si samo planinu : )
salim se, korona je i sve je drugacije naravski

stanje je gadno ali def ce se srediti uz terapiju i promenu stila zivota...

kad ste kod stitne, zmuu proradila stitina odjednom
opako
otisla u tri lepe, nikada sa njom nije imao problema
i samo hop. smrsao 9 kg za 3 meseca
meni sesto culo kaze da proveri stitnu i ispostavi se da je hipertireoza i da je bas jaka
sreca pa smo nasli odmah dobru dr
kaze za ovo stanje bi trebalo hitno bolovanje i planina
itako
nema nista ni od bolovanja, ni od planine samo se nadam da ce shvatiti da ne moze vise dva posla da radi, ne mo ze
i def ce prelomiti i otkacici polako jedan posao
Обично жене имају тај проблем. Сада је баш напало мушкарце. И то младе, испод 40 година.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back