гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
a i muskarci su budale, mogu pozvati koji put, ako neces ne moras. mada, nekad se znam i ja zezati pa kao lozim se a ono nidje veze
)))
)))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))Ovako je bilo kod mene. Samo što sam ja za tri meseca izmršavila 15kg. Nisam išla ni na bolovanje, ni na planinu, nego u bolnicu. Počela da pijem terapiju, i posle godinu dana se hipertireoza u potpunosti dovela u red. Novi problemi su nastali nakon 15 godina, ali srećom, i to se dobro završilo 2016.kad ste kod stitne, zmuu proradila stitina odjednom
opako
otisla u tri lepe, nikada sa njom nije imao problema
i samo hop. smrsao 9 kg za 3 meseca
meni sesto culo kaze da proveri stitnu i ispostavi se da je hipertireoza i da je bas jaka
sreca pa smo nasli odmah dobru dr
kaze za ovo stanje bi trebalo hitno bolovanje i planina
itako
nema nista ni od bolovanja, ni od planine samo se nadam da ce shvatiti da ne moze vise dva posla da radi, ne mo ze
i def ce prelomiti i otkacici polako jedan posao
Pa ovaj se bas i ne zeza. Zvao je on vec puno puta ali sam odbijala. Al on ne odustajea i muskarci su budale, mogu pozvati koji put, ako neces ne moras. mada, nekad se znam i ja zezati pa kao lozim se a ono nidje veze)))
pa ako si isla u bolnicu isla si i na bolovanje, zaobisla si samo planinu : )Ovako je bilo kod mene. Samo što sam ja za tri meseca izmršavila 15kg. Nisam išla ni na bolovanje, ni na planinu, nego u bolnicu. Počela da pijem terapiju, i posle godinu dana se hipertireoza u potpunosti dovela u red. Novi problemi su nastali nakon 15 godina, ali srećom, i to se dobro završilo 2016.
sto, ako je po onome "ne ebe lep..."a budale covjeka
ne bih znaoa sta znam, ni ja nemam zivaca za to, ali mozda je jos sladje kad se malo pomucis
Обично жене имају тај проблем. Сада је баш напало мушкарце. И то младе, испод 40 година.kad ste kod stitne, zmuu proradila stitina odjednom
opako
otisla u tri lepe, nikada sa njom nije imao problema
i samo hop. smrsao 9 kg za 3 meseca
meni sesto culo kaze da proveri stitnu i ispostavi se da je hipertireoza i da je bas jaka
sreca pa smo nasli odmah dobru dr
kaze za ovo stanje bi trebalo hitno bolovanje i planina
itako
nema nista ni od bolovanja, ni od planine samo se nadam da ce shvatiti da ne moze vise dva posla da radi, ne mo ze
i def ce prelomiti i otkacici polako jedan posao
jel vidis da mozeOstajem, radim od kuće, oko detalja ćemo se dogovoriti do prvog novembra![]()

Ако ти се не допада, боље да буде леп него упоранPa ovaj se bas i ne zeza. Zvao je on vec puno puta ali sam odbijala. Al on ne odustaje

Јееее!Ostajem, radim od kuće, oko detalja ćemo se dogovoriti do prvog novembra![]()

Pa nije da mi se ne dopada, simpa je.Ако ти се не допада, боље да буде леп него упоран
Шалим се. Надам се да је нормалан и да ће тако и прихватити твој став. Сујета је чудо.
Oнда срећноPa nije da mi se ne dopada, simpa je.
Ali ono ja nisam nesto u elementu

tako i kod mene....hocu sebi da se posvetim pa kad budem spreman onda moze nesto. od cetvrtka krecem ja jogu, dopao mi se instruktorPa nije da mi se ne dopada, simpa je.
Ali ono ja nisam nesto u elementu
))
)))Sladje nego kako!to sto je jel hoces,hocu,moze za kratko,al to da se oboje pecemo na tihoj vatri daje neku dublju notu,sansu da to traje mnogo mnogo duzea sta znam, ni ja nemam zivaca za to, ali mozda je jos sladje kad se malo pomucis