Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nema trauma iz bebecih dana
uzeta je iz kuce, msm bila je sa mamom i uzeli smo je od zene koja je nasla mamu macu dok je bila skotna

nije imala traume, nije padala nikada sa terase, jedino jedna selidba ali to nije def
nije bila bolesna, nisam je vukla po veterinarima, nisu je deca mucila, nismo je ni mi mucili, gasa je samo malo pokazivao dominaciju u pocetku, imali su oni nekad svoje polufajtove ali sve sportski

nije do tenzije i pritiska jer ja nisam visila nad njom pa ona pocela da ujeda, nego visim nad njom dok je neko mazi jer ujeda

ne radi ona to stalno ali prosto kad se smori ne zna drugacije da odreaguje
imala sam macaka i macaka - ni jedna nije reagovala tako kao ona
E pa super, bitno da je rasla mirno, greota ako je neka horor prica bila pre nego je stigla kod vas
Nemam pametan savet.... nek je ona zdrava i dobro pa makar i gricnula ponekad ❤
mozda onaj tvoj vet zna neki fazon....

Ја не знам шта ћу с тим прашком за веш.
Мораћу, на крају, да пређем на оне хипоалергијске што коштају бога оца. На буквално сваки сам алергична. Ево, почела сам да се осипам и на онај Лидлов LEL који ми није стварао у почетку проблеме. О Персилу, Ариелу и свим осталим убер мирисним, не смем ни да маштам.
Пробај онај домаћи, течни из ТСВ дисконта.

Шта треба да се уради ако хоћеш још једно испирање? Чекаш да се заврши ово па ставиш на програм испирање?
Ja imam gomilu nekih bespotrebnih programa
Pa kad zavrsi svoje ja je stavim na recimo program od pola sata pranje u hladnoj vodi, taman mu to dodje ko ispiranje vise puta

Mi oduvek sve ispiramo tako duplo jer mrzim taj smrad vesa na te hemikalije dok se susi
Ovako em manje bazdi em manje svoju kozu akas tom hemijom

Да ли тај програм сам и центрифугира или морам сама да окренем дугме на центрифугу? Никада то нисам радила па зато питам.
Pa on prvo uzme vodu, ispere i iscedi tj centrifugira još jednom....ja sam to par puta radila...tako je kod moje mašine...ali pošto nemam alergije ne radim to....

Да ли тај програм сам и центрифугира или морам сама да окренем дугме за центрифугу после? Никада то нисам радила па зато питам.
Imas i program za ispiranje, nacrtana je kadica sa vodom ili tako nesto slicno
On ispere jednom i onda centrifugira, ne moras ti posebno centrifugirati

Синоћ су ми остале беле флеке од детерџента на црној одећи па сам их испрала на руке.
Хвала свима, сад ћу то тако да радим.
E za crni ti je najbolje tecni, plus ispiranje dodatno, i nemas frku sa flekama
Od praskastog na crno vecito ostaju fleke i mora se ispira dodatno uvek....smor... ja sam odavno presla za crno samo tecni

Синоћ су ми остале беле флеке од детерџента на црној одећи па сам их испрала на руке.
Хвала свима, сад ћу то тако да радим.
Зато користим течни. То нам је пре остајало на јакнама. А син ниси углавном црно и сиво па и њему на одећи често.
Са течним се то не дешава.

Точкић. Обична Беко машина.
E i moja
Onda ti je najverovatnije program za ispiranje kadica sa vodom nacrtana
On napuni jednom, izvrti, izbaci, centrifugira i gotovo

Ili ako oces ko ja da budes fasista za prasak imas sigurno program od 30min ili 40, 45 min (zavisi od modela) mozes pustis taj da radi a ne sipas prasa i eto vise ispiranja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back