86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Немаш појма колико ми је драгоNašli smo ranac
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немаш појма колико ми је драгоNašli smo ranac
![]()
Ја волим све што је што тање.
Није пресладак?
E pa super, bitno da je rasla mirno, greota ako je neka horor prica bila pre nego je stigla kod vasnema trauma iz bebecih dana
uzeta je iz kuce, msm bila je sa mamom i uzeli smo je od zene koja je nasla mamu macu dok je bila skotna
nije imala traume, nije padala nikada sa terase, jedino jedna selidba ali to nije def
nije bila bolesna, nisam je vukla po veterinarima, nisu je deca mucila, nismo je ni mi mucili, gasa je samo malo pokazivao dominaciju u pocetku, imali su oni nekad svoje polufajtove ali sve sportski
nije do tenzije i pritiska jer ja nisam visila nad njom pa ona pocela da ujeda, nego visim nad njom dok je neko mazi jer ujeda
ne radi ona to stalno ali prosto kad se smori ne zna drugacije da odreaguje
imala sam macaka i macaka - ni jedna nije reagovala tako kao ona
Пробај онај домаћи, течни из ТСВ дисконта.Ја не знам шта ћу с тим прашком за веш.
Мораћу, на крају, да пређем на оне хипоалергијске што коштају бога оца. На буквално сваки сам алергична. Ево, почела сам да се осипам и на онај Лидлов LEL који ми није стварао у почетку проблеме. О Персилу, Ариелу и свим осталим убер мирисним, не смем ни да маштам.
Pa da..
))Ja imam gomilu nekih bespotrebnih programaШта треба да се уради ако хоћеш још једно испирање? Чекаш да се заврши ово па ставиш на програм испирање?
Pa on prvo uzme vodu, ispere i iscedi tj centrifugira još jednom....ja sam to par puta radila...tako je kod moje mašine...ali pošto nemam alergije ne radim to....Да ли тај програм сам и центрифугира или морам сама да окренем дугме на центрифугу? Никада то нисам радила па зато питам.
Imas i program za ispiranje, nacrtana je kadica sa vodom ili tako nesto slicnoДа ли тај програм сам и центрифугира или морам сама да окренем дугме за центрифугу после? Никада то нисам радила па зато питам.
Ne moraš na ruke, a za crni veš uzmi neki tečni deterdžent, od njega ne ostaju nikakvi tragovi.Синоћ су ми остале беле флеке од детерџента на црној одећи па сам их испрала на руке.
Ne moraš na ruke, a za crni veš uzmi neki tečni deterdžent, od njega ne ostaju nikakvi tragovi.
E za crni ti je najbolje tecni, plus ispiranje dodatno, i nemas frku sa flekamaСиноћ су ми остале беле флеке од детерџента на црној одећи па сам их испрала на руке.
Хвала свима, сад ћу то тако да радим.
Па, да...Шта треба да се уради ако хоћеш још једно испирање? Чекаш да се заврши ово па ставиш на програм испирање?

El jel imas klasicnu masinu sa klasicnim programatorom, tockic?
Pitam jer ako imas one tacskrinove modele tu imas opciju da na svaki program dodas dodatno ispiranje na kraju kao opciju.... nema da se drndas sa pustanjem ponovo....
Ja sam zaljubljenik u ves masine pa sam sve te programe proucavalaЈа још нисам до краја проучила шта све та машина може.
to mi je omiljeni aparat na celom svetu 
Зато користим течни. То нам је пре остајало на јакнама. А син ниси углавном црно и сиво па и њему на одећи често.Синоћ су ми остале беле флеке од детерџента на црној одећи па сам их испрала на руке.
Хвала свима, сад ћу то тако да радим.
Nije, nije, čekali smo da vidimo rasplet pa da odemo predveče da ih kupi ako ne nađemo ranacSuper!!
A nije valjda pre toga vec kupio nove kopacke![]()
E i mojaТочкић. Обична Беко машина.
Nije, nije, čekali smo da vidimo rasplet pa da odemo predveče da ih kupi ako ne nađemo ranac