Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
kad breМедо???
Љутко???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad breМедо???
Љутко???
Књижевница, ако већ инсистирају, нормалније звучи...али од писац...Žena pisac? A da nije spisateljica, jer je u muškom rodu spisatelj, a i zvuči mi previše CRO.
Žena pisac? A da nije spisateljica, jer je u muškom rodu spisatelj, a i zvuči mi previše CRO.
Пословођицаmi imamo rec poslovodja....u zenskom rodu kako? poslovoskinja?

Предузетница се користи и није тако страшно...ili preduzetnik...ali nemojte sad reci menadzerka, jer me zanima kako bi preduzetnik ili poslovodja zvucali u zenskom rodu.

Neće da se baci.ev ti za svaki slučaj, pa ga ti uturi gde treba![]()

Јел теби боље?ajooooj jes mi se jede nesto slatko
Само си се прехладио, биће то ок, kasljem, za sad iskasljavam. grlo me ne boli vise, nos curi, culo mirisa imam, nemam temp

Ja sam shvatila da ne moram da menjam celu kuhinju, mogu da zamenim samo vrata i fioke. I radnu plocu
Tako da sad biram boju- bele plocice, beli zidovi, drveni pod i drvena radna. Svi aparati su mi tamno siviPogledajte prilog 743150
Mislim da bi teget islo dobro.
Mene kad uhvati korona panika samo ujutru otvorim vrata od kuhinje, čim osetim miris prženih tikvica i paprike odozdo od komšija znam da sam OK do daljnjeg.![]()
zamisli kao roditelj da svoje dete gledas ovakvoМа балавурдија, каријеристи, ништа вредно помена, плус дртина Тасовац, не знам шта би њега било који новинар и могао да пита.