- Poruka
- 98.702
necijiA ciji je taj nikola sin?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
necijiA ciji je taj nikola sin?

Toliko o mom poznavanju politikeneciji![]()

pa bre, ne znam tacno ciji je ali neki tatin sin jeste garantToliko o mom poznavanju politike![]()

zamisli kao roditelj da svoje dete gledas ovakvo
da si vaspitao mulu podguznu muvu koja samo treba da trepce na ono sto mu se kaze
pa tacno da umres od tuge sto si toliko zakazao kao roditelj i sto nisi napravio coveka od tog mladog bica
Онај ******и је Исидорин, овај лепи масер немам појма чији је.Mozda je i dete samo takvo.
Rode se ljudi, nije sve u vaspitanju.
Šta bi mogli reći onda roditelji čija deca su postali kriminalci...na mene je knjiga Sve o Kevinu ostavila utisak...godinama nakon čitanja se i dalje često setim i prihvatam, opominjem da ne gledam sebe u njemu, ni za dobro ali ni za loše.
To je moj trenutni stav, možda se promeni.
Ako je ovo Isidorino dete, pa daleko je lepše od majke, čudnovato.
Јој, мени је одвратнији његов отац...ретко одбојно створење.Za isidorino dete nema sta da se cudite, majka mu je karakterna i mediska ravaku, onaj ko zaradjuje pare na sopstvenom raku taj je karakterna kurrva....jel vi stvarno mislite da moze da vaspita dete bolje
Тај ће мозак да нам масира са осталим поганцима.A maser je vrv isto dete nekih moralnih gromada, nista boljih od isidore
Мјок, он ће само да диже маникиране прстиће...чек, неће ни то, само ће да уметне картицу, љуби га мајка...Тај ће мозак да нам масира са осталим поганцима.
Taj se nece pojavljivati za govorinicom vrv....nema on sta da prica, tu je samo da ima poslanicki imunitet dok bije azilante i kupi diplomu na megatrenduТај ће мозак да нам масира са осталим поганцима.
Oboje su ogavniЈој, мени је одвратнији његов отац...ретко одбојно створење.
Јој, мени је одвратнији његов отац...ретко одбојно створење.
do 21hDrugari lindasi, kako radi linda od kad je ova zabrana rada posle 9???
Jel oni i dalje furaju do 10 ili su skratili na 9????
yt
Meni lici na naseg predsednikaОнај ******и је Исидорин, овај лепи масер немам појма чији је.
Ко ти личи, Пајкић?Meni lici na naseg predsednika
Ne, ovaj drugiКо ти личи, Пајкић?