Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zamisli kao roditelj da svoje dete gledas ovakvo
da si vaspitao mulu podguznu muvu koja samo treba da trepce na ono sto mu se kaze
pa tacno da umres od tuge sto si toliko zakazao kao roditelj i sto nisi napravio coveka od tog mladog bica

Mozda je i dete samo takvo.
Rode se ljudi, nije sve u vaspitanju.
Šta bi mogli reći onda roditelji čija deca su postali kriminalci...na mene je knjiga Sve o Kevinu ostavila utisak...godinama nakon čitanja se i dalje često setim i prihvatam, opominjem da ne gledam sebe u njemu, ni za dobro ali ni za loše.
To je moj trenutni stav, možda se promeni.

Ako je ovo Isidorino dete, pa daleko je lepše od majke, čudnovato.

Mozda je i dete samo takvo.
Rode se ljudi, nije sve u vaspitanju.
Šta bi mogli reći onda roditelji čija deca su postali kriminalci...na mene je knjiga Sve o Kevinu ostavila utisak...godinama nakon čitanja se i dalje često setim i prihvatam, opominjem da ne gledam sebe u njemu, ni za dobro ali ni za loše.
To je moj trenutni stav, možda se promeni.

Ako je ovo Isidorino dete, pa daleko je lepše od majke, čudnovato.
Онај ******и је Исидорин, овај лепи масер немам појма чији је.

Za isidorino dete nema sta da se cudite, majka mu je karakterna i mediska ravaku, onaj ko zaradjuje pare na sopstvenom raku taj je karakterna kurrva....jel vi stvarno mislite da moze da vaspita dete bolje
Јој, мени је одвратнији његов отац...ретко одбојно створење.

A evo i odgovora ko je doticni
I kao sto rekoh majka takodje karakterna kurrava
Screenshot_20200804-230740_Chrome.jpg

Јој, мени је одвратнији његов отац...ретко одбојно створење.

Meni su oni polusvet...ma koliko sujetno zvučala ali koliko god čovek da padne u životu ne mora da bude jeftin a oni jesu i ovako sam nesto očekivala.
Uopšte ih ne razmatram ali i mm mi rece da je njen muž grozota od čoveka, lošiji od nje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back