86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Ужасава ме свако форсирање и претеривање. Као, хоће нешто да постигну, а испадну смешни. Зато и оно чиме би се требало озбиљно позабавити буде изложено руглу. Глупостима саботирају решавање правих проблема.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovde čvaraka nema ni na slici.Погрешна тема![]()

Када видим чварке, вруће, нисам сва својаOvde čvaraka nema ni na slici.![]()

Некако смо навикли на новинарка, докторка...али како звати жену судију, судијка, судиница, суткиња...ужас.

Мени суткиња звучи хрватски.Суткиња је уобичајено.
Уосталом, како бих рекла 'дерматолог ми је рекла да...' Мени је то рогобатно - именица у мушком а глагол у женском роду.
Мени суткиња звучи хрватски.
Срамота. Али они не знају шта то значи.kakve su ovo bitange
Баци их у неке гомбоце, мада и не мораш, и боље што нису јако слатке.opet politika, ček ja koju da prebacim .....
kupim ja juče šljive, velike ko kajsije a kisele ko oskoruše....i sad žvaćem i kukam, dduša mi se skupila ko sintetika na pranju na 90....

Imenice koje označavaju zvanje koriste se za oba pola.Meni ne smeta da titula bude u muskom rodu. inzenjer, a u zenskom rodu sam.inzenjerica, inzenjerka?
Инжењерка...није ни важно, ружно је и смара.Meni ne smeta da titula bude u muskom rodu. inzenjer, a u zenskom rodu sam.inzenjerica, inzenjerka?
pa nisu bitange, nego sljam bez mozga skupljen s koca i konopcakakve su ovo bitange
ma da neću na ovu vrućinu, a i ne smem, a i imam sladoled u frizu to naravno smemБаци их у неке гомбоце, мада и не мораш, и боље што нису јако слатке.![]()

ma da neću na ovu vrućinu, a i ne smem, a i imam sladoled u frizu to naravno smem![]()
)))) Па да, воће се хејтује на конто сладоледа.Чим се то на било који начин дотакне политике знаш да нема ни г од госпоштине.a pa tasovac je super uber bot na tw, a ja mislila on gospodin kad ono šoder lista kamenjarska