- Poruka
- 122.143
Da mi je muski mozak da se odmorimMuškarci tako često beže u san, to im je jedan od odbrambenih mehanizama, ništa novo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da mi je muski mozak da se odmorimMuškarci tako često beže u san, to im je jedan od odbrambenih mehanizama, ništa novo.
Zato ih ima manje nego nasDa mi je muski mozak da se odmorim

Da mi je muski mozak da se odmorim
Nije to hladnokrvnost, oni prosto umeju da se isključe, dok se mi pružimo oni hrču, takvi su od malih nogu naučeni da ono što ne mogu da reše trenutno, prosto ostave za sutra. Nekako tako sebe brane.Понекад се стварно дивим тој хладнокрвности. Колико пута сам ја пробдела пола ноћи а он спава ли спава.
IstoПонекад се стварно дивим тој хладнокрвности. Колико пута сам ја пробдела пола ноћи а он спава ли спава.

Ово радим и ја. Када ме нешто баш јако мучи, а руке ми везане, немам тренутно решење, преспавам већи део дана. После буде лакше.Muškarci tako često beže u san, to im je jedan od odbrambenih mehanizama, ništa novo.

Evo ni ja. Meni ta promaja baš smeta, sve mi svira kroz uši.namćorišem, nisam oka sklopila, ustala prerano,
jedino valja ova hladna promaja i kafa, ostalo je bljak

videh...a ja volim promaju, za sad mi ne smeta, mnogo je bolja od klimeEvo ni ja. Meni ta promaja baš smeta, sve mi svira kroz uši.

Lunjo, jel tebi danas rođendan?
Da ti čestitam, za svaki slučaj.![]()

ako znate nekog ko hoce na taru da ide a ne moze da nadje smestaj, javite, ustupam nas cetvorodnevni termin od 21.-25.08. na zaovljasnkom jezeru : )