Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.295
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo kreativnoMožda bih ovo s kravom i teletom mogla da implementiram i u trenutnoj situaciji![]()

znaci, sad ako im iskocim napolje gadjacu ih korama od lubenice...svaku jebenu noc urlicu, pevaju, skice po parku a sad su doneli i gitaru, pa JBT
Ja kolko se secam prozorski kapci su ono sto je troja kacila burgijom
Nisu zaluzine isto sto i kapci
![]()

a gde da idu, zivota ti, kad je sve zatvoreno?

srecan, srecan, presrecan ti zelimImate još tri minute.

Masovna. Pisi +1 za mog.Значи то је масовна појава.
Ti sam radila kao dete... pa i negde do 20-e...Ово радим и ја. Када ме нешто баш јако мучи, а руке ми везане, немам тренутно решење, преспавам већи део дана. После буде лакше.
Spremni i cekamo!Jeste li spremni?![]()
Srecan rodjendan!Tako se prati na času
Jeste, hvala, i koristim ovu priliku da i smokvinom žmuu čestitam rođ koji je bio pre dva ili će biti za jedan dan a nije ni da ima veze![]()

pa park je preko puta ulice, sa druge strane stana je dvoristeZato sam ja kupila stan strogo ka ulici, a ne ka parku.
Inace, zovu se zaluzine. Roletne se rolaju, a veeneciajneri su ono sto skuplja prasinu i ne sluzi nicemu.
pa park je preko puta ulice, sa druge strane stana je dvoriste

Srecan rodjendanTako se prati na času
Jeste, hvala, i koristim ovu priliku da i smokvinom žmuu čestitam rođ koji je bio pre dva ili će biti za jedan dan a nije ni da ima veze![]()

Cao lepotice@Lúnasa srecan rodjendan i od mene, zadrzi duh koji imas i da ostanes takva jedna i lafcina i lavcina jos sto godina.
joj, sto volim sto sam lav u horoskopu, tacno mi uvek milo kad me neko pita sta sam, ja odgovorim sva onako puna sebe, kao da mi je licna zasluga sto me majka isporucila u tom vremenskom periodu![]()

Kapak i okno su istoProzorski kapak ili okno. Kapak je deo prozora, a ne roletna.![]()
???

kod nas se kaze grilje, kasnije sam cuo da to zovu i drugim imenimaJel to na pomoli svadja oko zaluzina![]()
Srecan ridjus, vucem usikeeeeImate još tri minute.

Kapak i okno su isto???
Ma ja cu da se selim na papua novu gvineju pa vi niste normalni svaki dan mi srusite svet
![]()