- Poruka
- 74.031
Normalno! Morala sam da naglasim to.Сећам се да си пуна разумевања, то си и њима тад рекла док си викала на њих![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno! Morala sam da naglasim to.Сећам се да си пуна разумевања, то си и њима тад рекла док си викала на њих![]()

;Roletna je spoljna plasticna drvena metalna
Unutrasnje platno koje se spusta na prozor je kapak
Uostalom sacekajmo afro da presudi![]()
l: isto roletne samo platnene...Škure su drvene isključivoИли шкуре...
Sta tebe briga de ce onia gde da idu, zivota ti, kad je sve zatvoreno?

Izdajico, od tebe sam se barem nadala da ces me spasiti ko za sokne;l: isto roletne samo platnene...

Šta ću kad ne umem da kažem pa to ti jeIzdajico, od tebe sam se barem nadala da ces me spasiti ko za sokne![]()

One su žaluzine...a svemu je svrha ista da zastiti kuću od vode i vetraA kako se zovu one metalne?
(aj sad)
Sta ces sad da im radisPa nije ni nama lako.
Evo ja ujutru idem u poštu, kad upadnem onoj što sam se svađala ima da joj izmalerišem celu nedelju.
A zamisli, ona jadna ne zna šta je čeka.![]()

Zaluzine su i drveneOne su žaluzine...a svemu je svrha ista da zastiti kuću od vode i vetra

I ja istoSuper, sad sam još i gladna.
Taman idem u kuhinju da im lupam, da ne mogu ni oni da spavaju![]()
Ma kakvi.
Žabac, samo se obuci u najlepšu spavaćicu, ponesi neku plišanu (il još bolje plastičnu) lutku i idi sedi s njima.
Za 15min ima da ih nema.

Ma kakvi.
Žabac, samo se obuci u najlepšu spavaćicu, ponesi neku plišanu (il još bolje plastičnu) lutku i idi sedi s njima.
Za 15min ima da ih nema.
ti nisi normalna, zadavih seOk, možeš dodati i - da li biste se stišali, beba ne može da spava![]()

ti nisi normalna, zadavih se![]()

joj majko mila, ja ti tacno vidim facu u tom trenutkuŠto bre, pa taj prvi deo ti je isproban, odeš tako, sedneš između njih i gledaš ih ko krava u mrtvo tele. Odmah odu, i to sam imala slučaj sa najgorim od sve dece, neki užasni tinejdžeri.
Kumi, moli, probaj lepo, probaj ružno, ma ništa. Dok nisam otišla u pidžami, razdrljena, onako bez brusa, i sela među njih, nisu otišli.
Posle se nijednom nisu vratili a preko dve nedelje je ceo ulaz ratovao s njima.

Muškarci tako često beže u san, to im je jedan od odbrambenih mehanizama, ništa novo.Baterija na 32% a žmu ne prestaje da hrče, osećam polako okretanje sve nervoze na njega, ionako mi je on kriv za sve![]()
joj majko mila, ja ti tacno vidim facu u tom trenutku![]()

shvatila samPoenta je samo da ćutiš.
I gledaš.![]()