Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Vodila i nista.stvarno ne razumem u cemu je problem da ne zelis da odvedes dete kod lekara da mu ociste usi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vodila i nista.stvarno ne razumem u cemu je problem da ne zelis da odvedes dete kod lekara da mu ociste usi?
Ne budi glupava!Него са поплавама у Индији...![]()
odvedes opet, najbolje da ces da ostavis tako i da rizikujes kojekakva sranja sa detetovim sluhomVodila i nista.

Naravno da necu.odvedes opet, najbolje da ces da ostavis tako i da rizikujes kojekakva sranja sa detetovim sluhom
Stapici su ok da se ocisti taj sam ulaz. Ne dublje.Ја исто користим штапиће, нежно очистим, не гурам да јој пробијем бубну опну.
Иначе, др кажу да је та смола показатељ да је уво здраво, али је треба редовно чистити.
Управо, и лако се очисти.После сваког прања косе, кад све омекша.
Ne budi glupava!
Sad me vec nerviras!
Imam i sina, i jednako su higijenski zapustena deca pa on nikad u zivotu nije imao smole. Nikad!

meni se nikad nije zapeklo, redovno mi je mama cistila usi, kasnije i ja sama...ali opet sam morala na ispiranjaКажем ти да постоје људи који имају појачано лучење смоле али онда редовно чистиш а не пушташ да се запече.
Па, ок, значи водили су те, нису чекали да постане фосил.meni se nikad nije zapeklo, redovno mi je mama cistila usi, kasnije i ja sama...ali opet sam morala na ispiranja
naravno da su me vodili, a i kao da me je iko ista pitao, samo te uhvati za ruku i kaze idemo da ''peremo'' usi i posle na krempituПа, ок, значи водили су те, нису чекали да постане фосил.

Ne!Дубље је сада, јер се накупило...ја бих је сада одвела на испирање, а после тога стално чистила штапићима.
Vodicu je u ponedeljak.Cicak, moji su muku mucili sa mnom zbog usiju, svaka 2-3 meseca su me vodili na ispiranje jer mi se smola stvarala u nenormalnim kolicinama, a lekari su rekli da eto, ima dece kod kojih je to tako i to je sve normalno, samo da treba redovno da me vode na ispiranja. Sve se unormalilo pocetkom mojih dvadesetih i od tada nemam vise problema sa smoletinom.
A inace, ti nemas pojma kako je gadno kad ti voda udje u uho i tu se zadrzi, osim sto rizikujes detetu da dobije upalu, sve vreme cuje sustanje i zujanje od te vode....ja sam jednu noc mislila da cu da poludim od tog zvuka, koji ne prestaje, a pojacava se kad legnes i kad je oko tebe tisina![]()
i da, cistili su mi usi krajem peskira, nikako stapicima...to sam pocela tek kasnije kad su lekari odobrili, ali nikako duboko

Ma nazvacu pedijatra i pitati, pa ako treba odvescu je.Нађи приватну клинику у НС која ради и данас, сигурно има нека која ради 24ч