Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odvedes opet, najbolje da ces da ostavis tako i da rizikujes kojekakva sranja sa detetovim sluhom
Naravno da necu.
Nego se njoj to omeksalo juce jer je ceo dan bila u bazenu jos joj ja taj wax uvece prsnula, i ono kao da nabubrila ta smola pa joj zacepilo, logicno.
Cuje ona, pa nece ogluveti od usne smole.
Ја исто користим штапиће, нежно очистим, не гурам да јој пробијем бубну опну.
Stapici su ok da se ocisti taj sam ulaz. Ne dublje.
Ovo je njoj dublje unutra.

Cicak, moji su muku mucili sa mnom zbog usiju, svaka 2-3 meseca su me vodili na ispiranje jer mi se smola stvarala u nenormalnim kolicinama, a lekari su rekli da eto, ima dece kod kojih je to tako i to je sve normalno, samo da treba redovno da me vode na ispiranja. Sve se unormalilo pocetkom mojih dvadesetih i od tada nemam vise problema sa smoletinom.

A inace, ti nemas pojma kako je gadno kad ti voda udje u uho i tu se zadrzi, osim sto rizikujes detetu da dobije upalu, sve vreme cuje sustanje i zujanje od te vode....ja sam jednu noc mislila da cu da poludim od tog zvuka, koji ne prestaje, a pojacava se kad legnes i kad je oko tebe tisina :sad2:

Дубље је сада, јер се накупило...ја бих је сада одвела на испирање, а после тога стално чистила штапићима.
Ne!
Oduvek je na istom mestu.

I nema veze sa ciscenjem, ovo je dublje.

Njoj je sad to tako jer je nabubrilo od vode.
Omeksalo. A ja ne znam kako da izvucem?

Cicak, moji su muku mucili sa mnom zbog usiju, svaka 2-3 meseca su me vodili na ispiranje jer mi se smola stvarala u nenormalnim kolicinama, a lekari su rekli da eto, ima dece kod kojih je to tako i to je sve normalno, samo da treba redovno da me vode na ispiranja. Sve se unormalilo pocetkom mojih dvadesetih i od tada nemam vise problema sa smoletinom.

A inace, ti nemas pojma kako je gadno kad ti voda udje u uho i tu se zadrzi, osim sto rizikujes detetu da dobije upalu, sve vreme cuje sustanje i zujanje od te vode....ja sam jednu noc mislila da cu da poludim od tog zvuka, koji ne prestaje, a pojacava se kad legnes i kad je oko tebe tisina :sad2:
Vodicu je u ponedeljak.
Sad svakako ne rade.

Čičak, Noska tražiš?
Nemoj to, ne zbog pritiska usisivača već je možda ta smola vlažna, od bazena, kupke nakon bazena i tog wax-a pa kada uperis 5 bara i vadiš možeš joj prehladiti uvce a onda da mučite solidnu muku.
Bolje je povedi kod lekara koji će sterilnim instrumentom fizički da izvuče ili da ispere ali bez produvavanja uva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back