Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sad jedem lubenicu kasikom...sto lunja rece ko prase. ;mrgreen:

a smislila sma sta cu da joj radim sledeci put, nekoj novoj lubenici. ima da izdubim polovinu lubenice i unutra vratim samo seceno srce, dodam drugo voce grozdje, nektarinu, krusku, sljivu i zalijem sve to sa snagrijom iz lidla, kojha je pitka i lsatka. samo prvo da kupim snagriju. :lol:

ja sad jedem lubenicu kasikom...sto lunja rece ko prase. ;mrgreen:

a smislila sma sta cu da joj radim sledeci put, nekoj novoj lubenici. ima da izdubim polovinu lubenice i unutra vratim samo seceno srce, dodam drugo voce grozdje, nektarinu, krusku, sljivu i zalijem sve to sa snagrijom iz lidla, kojha je pitka i lsatka. samo prvo da kupim snagriju. :lol:
ne lubenicu sa sangrijom, puna je vode...sve ces upropastiti...ali dinja moze, ne pitaj me kako znam...a najlepsa mi je sa dinjom, nektarinama, kruskom i kupinama :rumenko:

ne lubenicu sa sangrijom, puna je vode...sve ces upropastiti...ali dinja moze, ne pitaj me kako znam...a najlepsa mi je sa dinjom, nektarinama, kruskom i kupinama :rumenko:

sta ce se desiti lubenici?

a bas je bila dobra ideja, vec sam sebe videla kako kusam iz lubenica cinije. ;lol:

inace prejela sam se, posle punjenih paprika, malo lubenice, i sad curosi. :rotf:

meni se svidjaju.....to je testo u stvari. ono se posle prelije necime cokoladom ili secerom, ja stavila sladoled - na vruce curose ladan sladoled...ne cudi me sad sto prezivam jedva, samo cekam da legnem. :lol:

ali ja sma kupila one iz promocije street food, ne ove iz dana spanije.
znam, znam
ja volim curose mnogo
ali nisam probala lindine
samo u restoranu i u burito madre
ne znam sta mi je bolje, testo ili ona cokolada
sad bih ubila za porciju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back