Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
I ja... ko jos to pljuckapa ja ili kasikom ili secenu viljuskom...kostice gutam, ne pljuckam![]()
Srecan rodjus piletu tvomdanas nam je divan dan
i nema veze kome je u kuci rodjendan, balone ima ko je brzi![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja... ko jos to pljuckapa ja ili kasikom ili secenu viljuskom...kostice gutam, ne pljuckam![]()
Srecan rodjus piletu tvomdanas nam je divan dan
i nema veze kome je u kuci rodjendan, balone ima ko je brzi![]()

ne lubenicu sa sangrijom, puna je vode...sve ces upropastiti...ali dinja moze, ne pitaj me kako znam...a najlepsa mi je sa dinjom, nektarinama, kruskom i kupinamaja sad jedem lubenicu kasikom...sto lunja rece ko prase. ;mrgreen:
a smislila sma sta cu da joj radim sledeci put, nekoj novoj lubenici. ima da izdubim polovinu lubenice i unutra vratim samo seceno srce, dodam drugo voce grozdje, nektarinu, krusku, sljivu i zalijem sve to sa snagrijom iz lidla, kojha je pitka i lsatka. samo prvo da kupim snagriju.![]()

ne lubenicu sa sangrijom, puna je vode...sve ces upropastiti...ali dinja moze, ne pitaj me kako znam...a najlepsa mi je sa dinjom, nektarinama, kruskom i kupinama![]()

lubenici nista ali ce da ti dobrano razblazi sangrijusta ce se desiti lubenici?
a bas je bila dobra ideja, vec sam sebe videla kako kusam iz lubenica cinije. ;lol:
inace prejela sam se, posle punjenih paprika, malo lubenice, i sad curosi.![]()

lubenici nista ali ce da ti dobrano razblazi sangriju![]()
kora ce da posluzi kao cinija.

e jesu li to oni iz linde?curose umacem u sladoled i bas su njma njam.![]()

e jesu li to oni iz linde?
kakvi su?

znam, znammeni se svidjaju.....to je testo u stvari. ono se posle prelije necime cokoladom ili secerom, ja stavila sladoled - na vruce curose ladan sladoled...ne cudi me sad sto prezivam jedva, samo cekam da legnem.
ali ja sma kupila one iz promocije street food, ne ove iz dana spanije.
znam, znam
ja volim curose mnogo
ali nisam probala lindine
samo u restoranu i u burito madre
ne znam sta mi je bolje, testo ili ona cokolada
sad bih ubila za porciju