Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je l' ti to bio repni sinus ili redovna dlaka podivljala? O.o
Jedino se dublje opekotine mažu i to dermazinom ili sanadermom.

ma obicna dlaka je podivljala, uvukla se i tu je poceo proces, i da gnoji i poslali me na dermatologiju, ona meni neke kreme, ono jos gore, pa me slala glupaca na onkologiju, oni me vrate na dermu i sve tako u krug. jos sma uradila i bris i ispalo da je neka bakterija koja reaguje samo na eritormicin, za koji se ispostavilo da ja ne podnosim i na drugom mestu penicilin, ali nogo slabije. na kraju ja odem na infektivnu, bez uputa, a bila redovan student i primila me neka mlada doktorka (u to vreme mlada) i pogledala i kaze ona meni -da nisma za njih, jer je lokalna infekcija, sto sma ja znala i kazem joj to, ali da ja ne znam vise sta da radim i ona meni kaze - tebe su pogresno lecili, to je za hirurgiju za drenazu i posalje me kod hirurga. ali posto se to vuklo 3-4 meseca i stvorio se apsces otvoren ka spoljnoj sredini srecom, hirurg porceni da je to za intervenciju. mada mi je i on rekao da sma dosla odmah bila bi samo drenaza i lokalna rabota, ovako u anesteziju i sec sec......

uopste nije ni bila u repnom delu dlaka. :lol:

ja sam moju cetvrtku lubenice tek stvila u frizider
a dotle moze i ovo :lol:
1596016189179.png

@tema: ispratila dete na ekskurziju i sad joj spremam deo sa "igračkama"...šta je tu smeća, papirića, ambalaže, perlica, starih časopisa...njoj sve treba, ko i ocu njenom. Sve im ja to pobacam kada ne vide i nikad više se ni ne sete toga.
Meni mama tako isto radila, samo, ja se uvek setim svega što sam imala. A neretko baš za dan ili dva mi treba nešto od toga. I posle prestala...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back