Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ни први ни последњи уметник који се уплео у политику.
Да, али он ми је деловао тако уметнички скроз, као да га овоземаљске ствари уопште не дотичу...није јурио камере, није се гурао у прве редове, као што раде глумци...некако ми то уз њега баш не иде.

Ne smem,nesto mi sumljivo da mazem gavez na velike rane koje flisuju

Smokvo, pitala sam sada sestru ona kaže da pustiš kiseonik da ti se napravi skrama, da izadjes napolje ili malo na sunce, na tearsu da se proluftira. Nikako da ne uvijas i da ne mazes a da kvasis što manje. Sada dok smo razgovarale listala forum pa sam videma post i pitala. Kaze mi da svako mazanje vlaži ranu i ona teže zarasta. E sada, možda je surov metod ako ti mazanje pomaže da manje boli.
Kaze da mazes kada krene da prolazi zbog mogućeg oziljka a sada ništa po njenom sudu.

Да, али он ми је деловао тако уметнички скроз, као да га овоземаљске ствари уопште не дотичу...није јурио камере, није се гурао у прве редове, као што раде глумци...некако ми то уз њега баш не иде.

Mina, mnogi su ucenjeni. Ne znamo cime im se preti i da li im se preti a umetnost je u zavisnom položaju u siromašnim državama.

Mina, mnogi su ucenjeni. Ne znamo cime im se preti i da li im se preti a umetnost je u zavisnom položaju u siromašnim državama.
Ма, знам, али опет сам разочарана...све знам, немање ангажмана, беспарица...а опет, треба ми нешто за шта ћу да се ухватим, неко неокаљан, чист, неки доказ да нисмо сви на продају.

Smokvo, pitala sam sada sestru ona kaže da pustiš kiseonik da ti se napravi skrama, da izadjes napolje ili malo na sunce, na tearsu da se proluftira. Nikako da ne uvijas i da ne mazes a da kvasis što manje. Sada dok smo razgovarale listala forum pa sam videma post i pitala. Kaze mi da svako mazanje vlaži ranu i ona teže zarasta. E sada, možda je surov metod ako ti mazanje pomaže da manje boli.
Kaze da mazes kada krene da prolazi zbog mogućeg oziljka a sada ništa po njenom sudu.
Hvala sto si pitala.prve noci nisam zatvorila ranu,ali sam obukla dugacku pizamu i umrla od vrucine.nocas sam morala da zatvorim rane gazom,mi spavamo sa psom,stalno menjam posteljinu,al daleko je od cistog

mina, sad sam trazila izraz...jeste u pola lepinje, nije 5 cevapa...:rotf: zahebala sam se nesto, ali ja ipak ne bih ni pola lepinje, ocu celu. :mrgreen:
Леле, ништа ми не верује...па јеси гледала ти Топ листу надреалиста, бре...пет упола с луком, или пита зељан'ца, знаш кака је, мртва би је уста јела :lol:

ja svaku ranu povijem,prvih par dana za svaki slucaj zbog infekcije. nikad ne bih tako veliku ranu oistavila otovorenu, znam i kad mi je otpalo parce kolena kad sma pala tjah otkinula parce i ono viselo, samo su mi vratili to parce na mesto i umotali me. :lol:

Hvala sto si pitala.prve noci nisam zatvorila ranu,ali sam obukla dugacku pizamu i umrla od vrucine.nocas sam morala da zatvorim rane gazom,mi spavamo sa psom,stalno menjam posteljinu,al daleko je od cistog
Кад не слушаш оца, пустиш Бобија да то олиже као он пре 75 година, и готова ствар :lol:

Kilave li zene od jutros.probudim se sa glavoboljom.kad sam se razbudila,shvatim boli me vrat,ne glava.pomerim santimetar glavu,bol kao nozem u plecki.evo me drzim seksi nakrivljenu glavu na jednu stranu
Zove muz,zvonio mu sat u pet da trci,ima jak bol u jednom krajniku.
Evo ja gledam na ogledalo svoje grlo,kao da mi je crveno.onda opet zove muz,zvao kuma lekara,on je dr spotrske medicine,al nama leci preko telefona sve zivo od zuljeva do suljeva.kaze nije korona,upalila se zljezda od klime u kolima ili proces u zubu
I tako...mozda mi i nije crveno grlo :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back