smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Pa moram da ispiram i mazem antibiotskom kremom,veliko je ,leto je...smokvo to su poderotine, samo prvi dan mozes staviti malo bivacina ili nekog ab praha, svako cackanje, ispiranje ti produzava zarastanje rane
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa moram da ispiram i mazem antibiotskom kremom,veliko je ,leto je...smokvo to su poderotine, samo prvi dan mozes staviti malo bivacina ili nekog ab praha, svako cackanje, ispiranje ti produzava zarastanje rane
cobi?Pa moram da ispiram i mazem antibiotskom kremom,veliko je ,leto je...
Nemoj vise da me lecite,za jednog skromnog hipohondru i ovo je previseja imam strah od krema na ranu...naime, kad sma imala onaj apsces usled urastanja dlake shebali su me jos vise na dermatologiji tim antibakterijskim kremama, na kraju sam morala u totalnu anesteziju da mi ociste na hirurgiji apseces.
ja imam strah od krema na ranu...naime, kad sma imala onaj apsces usled urastanja dlake shebali su me jos vise na dermatologiji tim antibakterijskim kremama, na kraju sam morala u totalnu anesteziju da mi ociste na hirurgiji apseces.
Je l' ti to bio repni sinus ili redovna dlaka podivljala? O.o
Jedino se dublje opekotine mažu i to dermazinom ili sanadermom.

Ovde moze i dvoje

)))mogu ..moguOvde moze i dvoje![]()

Vazda bilodje mogu dvojica mogu i trojica)))

E stvarno si namćor!Jesam li vam rekla da sam hejter komsiske komunikacije, ako nisam evo sad jesam![]()
Meni mama tako isto radila, samo, ja se uvek setim svega što sam imala. A neretko baš za dan ili dva mi treba nešto od toga. I posle prestala...@tema: ispratila dete na ekskurziju i sad joj spremam deo sa "igračkama"...šta je tu smeća, papirića, ambalaže, perlica, starih časopisa...njoj sve treba, ko i ocu njenom. Sve im ja to pobacam kada ne vide i nikad više se ni ne sete toga.