Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
koje, vesti? ma jok ja to ne čitam, samo nerviram minu da joj nije dosadno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па кад вас нема, а било ми је досадноa što li otvaraš novine, pa dal si krštena, ovako na sabajle, idi begaj bre, koj mi skačeš po živci

Нисам изнервирана, али разочарана јесам.Ја све читам и више ме узнемире слике изуједане девојчице од стране комшијског стафорда него састав скупштинске већине.
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...a-slike-uzasa-da-se-vidi-sta-je-dete-dozivelo
štoooo, šta fali, nismo mi cicije, sve delimo

kako nema, kad smo tu, vid kolko nasПа кад вас нема, а било ми је досадно
Нисам изнервирана, али разочарана јесам.
Dokle god vam ne osveštaju vodu, smatrajte da ste dobro prošli

izvini ali semafor je ipak neprevaziđen, svečano otvaranje moliću...Dokle god vam ne osveštaju vodu, smatrajte da ste dobro prošli

Ne smem,nesto mi sumljivo da mazem gavez na velike rane koje flisujuNamaži mašću od gaveza...ima u prodavnicama zdrave hrane, napravljena sa svinjskom mašću, u tubi je i mora se držati u frižideru. Sastavićeš se ko nova za dva-tri dana. To maži i na mesta koja si ugruvala.

Ne smem,nesto mi sumljivo da mazem gavez na velike rane koje flisuju
a kome su to osvestavali vodu?
 ) bio direktor vodovoda
) bio direktor vodovoda 
izvini ali semafor je ipak neprevaziđen, svečano otvaranje moliću...
a i vi ste od svih grehova oprani, ipak je voda ono bez čega nema života, ponosni da budete bre

Nama u NS-u, nekoliko god za redom dok je izvesni Bokan (iz pokreta Dinara-Drina-Dunav) bio direktor vodovoda

sto ne bi radila, ja tastature perem u kadi pod tushem, cetka i deterdzent, nije se desilo da je neka crklaja uopste ne citam, vesti...samo ako vidim nove mere i slicno. sve ostalo izbegavam.
prosula sma toplu kafu na tastaturu, obrisala odmah i tastatura radi.
 ))
))Mi smo imali svečano otvaranje rupe za semafor i jedne ograde
sto ne bi radila, ja tastature perem u kadi pod tushem, cetka i deterdzent, nije se desilo da je neka crkla))
doduse, ja koristim iskljucivo starije lenovo-ibm tastature a i compaq su izdrzljive

Da nije DragoslavNama u NS-u, nekoliko god za redom dok je izvesni Bokan (iz pokreta Dinara-Drina-Dunav) bio direktor vodovoda

Ali možeš kantarionovo ulje, još ako imaš domaće!Ne smem,nesto mi sumljivo da mazem gavez na velike rane koje flisuju

Gospodin, pre svega.

Кажем ти ја, упола је упола, али нееее...bas sam ga tako zamisljala tako debelog...bokan od reci bokati, nabokati se, u prevodu nazdrati se.