Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
koje, vesti? ma jok ja to ne čitam, samo nerviram minu da joj nije dosadno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па кад вас нема, а било ми је досадноa što li otvaraš novine, pa dal si krštena, ovako na sabajle, idi begaj bre, koj mi skačeš po živci![]()

Нисам изнервирана, али разочарана јесам.Ја све читам и више ме узнемире слике изуједане девојчице од стране комшијског стафорда него састав скупштинске већине.
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...a-slike-uzasa-da-se-vidi-sta-je-dete-dozivelo
štoooo, šta fali, nismo mi cicije, sve delimo![]()

kako nema, kad smo tu, vid kolko nasПа кад вас нема, а било ми је досадно![]()
Нисам изнервирана, али разочарана јесам.
Dokle god vam ne osveštaju vodu, smatrajte da ste dobro prošli![]()

izvini ali semafor je ipak neprevaziđen, svečano otvaranje moliću...Dokle god vam ne osveštaju vodu, smatrajte da ste dobro prošli![]()

Ne smem,nesto mi sumljivo da mazem gavez na velike rane koje flisujuNamaži mašću od gaveza...ima u prodavnicama zdrave hrane, napravljena sa svinjskom mašću, u tubi je i mora se držati u frižideru. Sastavićeš se ko nova za dva-tri dana. To maži i na mesta koja si ugruvala.

Ne smem,nesto mi sumljivo da mazem gavez na velike rane koje flisuju
a kome su to osvestavali vodu?![]()
) bio direktor vodovoda 
izvini ali semafor je ipak neprevaziđen, svečano otvaranje moliću...
a i vi ste od svih grehova oprani, ipak je voda ono bez čega nema života, ponosni da budete bre![]()

Nama u NS-u, nekoliko god za redom dok je izvesni Bokan (iz pokreta Dinara-Drina-Dunav) bio direktor vodovoda
![]()

sto ne bi radila, ja tastature perem u kadi pod tushem, cetka i deterdzent, nije se desilo da je neka crklaja uopste ne citam, vesti...samo ako vidim nove mere i slicno. sve ostalo izbegavam.
prosula sma toplu kafu na tastaturu, obrisala odmah i tastatura radi.![]()
))Mi smo imali svečano otvaranje rupe za semafor i jedne ograde![]()
sto ne bi radila, ja tastature perem u kadi pod tushem, cetka i deterdzent, nije se desilo da je neka crkla))
doduse, ja koristim iskljucivo starije lenovo-ibm tastature a i compaq su izdrzljive

Da nije DragoslavNama u NS-u, nekoliko god za redom dok je izvesni Bokan (iz pokreta Dinara-Drina-Dunav) bio direktor vodovoda
![]()
Ali možeš kantarionovo ulje, još ako imaš domaće!Ne smem,nesto mi sumljivo da mazem gavez na velike rane koje flisuju
![]()
Gospodin, pre svega.

Кажем ти ја, упола је упола, али нееее...bas sam ga tako zamisljala tako debelog...bokan od reci bokati, nabokati se, u prevodu nazdrati se.![]()