Kako šta bi, ja živim od 20.000,00...nije to malo para...Kakva je razlika?I šta bi uopšte sa 15.000 DINARA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako šta bi, ja živim od 20.000,00...nije to malo para...Kakva je razlika?I šta bi uopšte sa 15.000 DINARA
Jel se vratila keva?Jjebem ti sparinu i leto i sve vise
Nema vazduha, stoji ne mrda, nema promaje
Pogusicemo se
Zašto?Kako šta bi, ja živim od 20.000,00...nije to malo para...
Ma daJel se vratila keva?
Crkla je a nisam kupila novunekom smeta klima?

Zdravije je, zbog samog razvoja dece, ravnoteze, itd...
Danasnja deca se ne znaju popeti na drvo, uhvatiti loptu, odbraniti go...
Naravno da nije problem kad je to po neko dete u grupi, problem jeste sto je sablon vecine dece.
A kakav... pa Boze zdravlja videcemo za X godina![]()
Možda bi trebala samo da se napuni ako ne hladi.To je valjda 50tak €Crkla je a nisam kupila novu
Ma jokMožda bi trebala samo da se napuni ako ne hladi.To je valjda 50tak €
Ti izgleda nemaš muža.Ma jok
Dala sam vec 29 000 na njenu popravku, ne pada mi na pamet vise dinar da dam
Uzecu novu kasnije i to je to
Naravno, majstori cim vide zensko odma ocerupaju, namestili mi skuplju popravku nego cela nova klima .... pocetna cena je bila 8 000, onda su sjebali nesto i odglumili da ima vise kvarova, i tako racun stigo na 29 000.... da je to bila pocetna cena ne bih popravljala no kupila novu odmah....nema veze bilo pa proslo... ne mogu ponovo se nerviram....Ti izgleda nemaš muža.
Mmm,da.Naravno, majstori cim vide zensko odma ocerupaju, namestili mi skuplju popravku nego cela nova klima .... pocetna cena je bila 8 000, onda su sjebali nesto i odglumili da ima vise kvarova, i tako racun stigo na 29 000.... da je to bila pocetna cena ne bih popravljala no kupila novu odmah....nema veze bilo pa proslo... ne mogu ponovo se nerviram....
Zato što je to invalidska penzija.Zašto?
Namaži mašću od gaveza...ima u prodavnicama zdrave hrane, napravljena sa svinjskom mašću, u tubi je i mora se držati u frižideru. Sastavićeš se ko nova za dva-tri dana. To maži i na mesta koja si ugruvala.Umirem po deset minuta kad ispiram rane hidrogenom.to bre boli,otkida.pre neki dan smo pricali sta sme,sta ne sme na otvorenu ranu? Samo ne jod
Lunjo, to je Sauron na žiru sa krilima, videla to na tw juče i svidelo mi se pa saam ukralaA bre, Stefan Nemanja uzjahao džinovsku sovu, treba valjda da počne postavljanje ovih dana)))

damo mi vama vesića pa ćete biti još direktnije obavešteniА, бре, Београђани, везе си немате, све ми морамо да обавештавамо...

Нека, фала, имамо ми своје према којима је Весић аматер, само мали град па никога не занима да чита.damo mi vama vesića pa ćete biti još direktnije obavešteni
sad malo neko drugi nek uživa u njegovim vestima ...oko sokolovo naše![]()
Gavez može da se maže samo na neoštećenu kožu, otrovan je.Namaži mašću od gaveza...ima u prodavnicama zdrave hrane, napravljena sa svinjskom mašću, u tubi je i mora se držati u frižideru. Sastavićeš se ko nova za dva-tri dana. To maži i na mesta koja si ugruvala.
štoooo, šta fali, nismo mi cicije, sve delimoНека, фала, имамо ми своје према којима је Весић аматер, само мали град па никога не занима да чита.

a što li otvaraš novine, pa dal si krštena, ovako na sabajle, idi begaj bre, koj mi skačeš po živciИ како човек да отвори новине, Јован Колунџија посланик СНС...за оног ******ог Пајкића ме не чуди, као ни за ону надувенасамтоликодаћупући оперску диву.