Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravije je, zbog samog razvoja dece, ravnoteze, itd...
Danasnja deca se ne znaju popeti na drvo, uhvatiti loptu, odbraniti go...
Naravno da nije problem kad je to po neko dete u grupi, problem jeste sto je sablon vecine dece.

A kakav... pa Boze zdravlja videcemo za X godina :aha:

Mozda dete samo oseća da nije spremno. Ima pravo na to.

Mozda roditelji treba da žive svoj a ne detetov život.
Baviće se sportom kojim želi da se bavi.
Ja ne vidim da mojoj ravnoteži fali bilo šta, naprotiv, iako sam solidno "kasnila".
Ako ćemo i o zdravlju ja sam celo detinjstvo provela sa jednom anginom. Meni tvoja prica lici na čuvenu "Ranko Rajovic o groznoj gradskoj deci". Svaki čovek je jedinstven i trebalo bi da bude dovoljno slobodan. Uvek postoji opseg od - do uzrasta.
Nisu deca bas tolike budale da ne znaju šta im prija i kada im prija.
Ukoliko negujemo empaticno, slobodno i vaspitano dete trebalo bi da budemo zadovoljni. Ako je još dobar djak plus veliki. A sa koliko godina je to empaticno, kreativno i radoznalo dete napisalo prvu reč ili vozilo skejt dodje nebitan podatak. Za sve osim za Ranka Rajovica koji pokušava roditelje dece od 4 godine da namami u svoje radionice za masne pare ubedjujuci ih da su i roditelji i deca kompletni idioti pa im je potreban on da im kaže da se vrte kao propeleri. Meni je dece iskreno žao. Sva prava na detinjstvo im oduzimamo obavezama, sada su i penjanje na trešnju i vožnja bicikle kao obaveza koju majke studiraju te procenjuju svoje roditeljstvo. Mozda fokus na decu treba da bude manje zahtevan. Ili će moje dete potpuno propasti jer od njega niko ništa ne zahteva...ja duboko verujem da je igra jedini njegov posao...ukoliko je bajs igra dobro jeste a ukoliko je pod moranjem nije dobro...jer nije kasno ni 3, 5, 7, 9...ima vremena, prvi ne dobija nagradu. Ako izuzmemo mentalnu satisfakciju majke.

Ti izgleda nemaš muža.
Naravno, majstori cim vide zensko odma ocerupaju, namestili mi skuplju popravku nego cela nova klima .... pocetna cena je bila 8 000, onda su sjebali nesto i odglumili da ima vise kvarova, i tako racun stigo na 29 000.... da je to bila pocetna cena ne bih popravljala no kupila novu odmah....nema veze bilo pa proslo... ne mogu ponovo se nerviram....

Naravno, majstori cim vide zensko odma ocerupaju, namestili mi skuplju popravku nego cela nova klima .... pocetna cena je bila 8 000, onda su sjebali nesto i odglumili da ima vise kvarova, i tako racun stigo na 29 000.... da je to bila pocetna cena ne bih popravljala no kupila novu odmah....nema veze bilo pa proslo... ne mogu ponovo se nerviram....
Mmm,da.

Mehehehe, evo ideje!
Untitled.jpg

damo mi vama vesića pa ćete biti još direktnije obavešteni
sad malo neko drugi nek uživa u njegovim vestima ...oko sokolovo naše :bljuc:
Нека, фала, имамо ми своје према којима је Весић аматер, само мали град па никога не занима да чита.

И како човек да отвори новине, Јован Колунџија посланик СНС...за оног ******ог Пајкића ме не чуди, као ни за ону надувенасамтоликодаћупући оперску диву.

И како човек да отвори новине, Јован Колунџија посланик СНС...за оног ******ог Пајкића ме не чуди, као ни за ону надувенасамтоликодаћупући оперску диву.
a što li otvaraš novine, pa dal si krštena, ovako na sabajle, idi begaj bre, koj mi skačeš po živci :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back