- Poruka
- 121.775
Ja ne znam sta nas pitas 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)))Puste željeapokalipsu sma mogla da vodim pre 10 godina, sad je za mene samo penzija, nemacka devizna. debele ladovina i ol inkluziv smestaj.![]()
A bre, Stefan Nemanja uzjahao džinovsku sovu, treba valjda da počne postavljanje ovih dana)))

SamaNego imam senzacionalisticki izvestaj za vas
Sismis sad otiso na hitnu sluzbu kod zubara, da li ce joj iscupati zub ili mozgojedca saznajte u daljem tekstu![]()

Umirem po deset minuta kad ispiram rane hidrogenom.to bre boli,otkida.pre neki dan smo pricali sta sme,sta ne sme na otvorenu ranu? Samo ne jod
Zat nije trebalo na ziru da stoji, ne soviA bre, Stefan Nemanja uzjahao džinovsku sovu, treba valjda da počne postavljanje ovih dana)))

spomenik ko iz hari potera.![]()

Zat nije trebalo na ziru da stoji, ne sovi![]()

Sta je ovo sunce ti jjebem

Sta je ovo sunce ti jjebem![]()

A alkohol?Koliko su duboke?
Ako nisu jako, možeš sapunom malo, ako moraš uopšte. Ako su dublje, rivanol.
Hidrogen najbolje uklanja prljavštinu koja se zalepi.
Ne treba ti hidrogen na plitku otvorenu ranuUmirem po deset minuta kad ispiram rane hidrogenom.to bre boli,otkida.pre neki dan smo pricali sta sme,sta ne sme na otvorenu ranu? Samo ne jod

A alkohol?
Jok sa tri drugarice pa ce posle u klub na djuskanje

Alkohol za cas ispari.pece,al muz duva,pa prodjeAlkohol je suviše jak, možeš probati, al mislim da ti neće baš goditi