Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нису сви исти. Али смо килавији, руку на срце.
Ja ne mislim tako.sve je od deteta do deteta.komsija mi poslao snimak,unuk napunio tri godine,eno ga na vestackoj steni se penje.zaboravila sam kako se to zove.moji su citav zivot aktivni.od drugarice sin nikad nije potrcao,boji se lopte u 29 godini...
Kod mene deca preskacu ogradu od vrtica,ograda visoka kao ja...

rolere sam odmah naucila da vozim, prvog dana, jedino sto sma nosiula stitnkie za dlanove i kolena, jer sam posle htela da izvodim besne gliste. kacigu nisma imala, u ono vreme kaciga bila 100 marke. :lol: ja nikad nisma padala sa rolerima tako da udarim glavu.

i ja sma sletela s ponike preko ponike...ali srecom ne u koprive. ebala ih ponika, bolje da su mi kupili bemiks. :lol:

bila je to jedna siva, da ne kazem garorasta ponika :mrgreen:
Moj tata ima nekog raspalog poniku u ns u garazi,valjda je mislio da ide na bazen sa njim.stariji sin ga poklonio drugaru koji ih voli,decko frajer,26 godina,ofarbao ga u plavo i sav ponosan voza,vidjam ga ja na keju

kad su im otkazali lageri....ja vozila na adi biciklistickom stazom i isla od nudisticke plaze ka izlazu i odjednom roleri nekontrolisano ubrzali, samo sam letela i zakocili sami od sebe, pala sam celom duzinom na beton...srecom pa sam imala stitnike za sake, tacno bih ih polomila od udarca. a ono vec bila jesen, nema zive duse...meni bilo muka od udarca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back