- Poruka
- 98.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pesaci?
Е, ја ћу сад да пијем кафу, вратила се из шетње
Срела укупно десеторо људи, празан град.
Ma samo kad si ti negativna, lako za švaleracije![]()
Pa ocekivala sam, sad taman imam dva negativna pa cu sutra da jjebem ove u dz za dalje
Propade mi svaleracija sa mladim infektologom iz klinike![]()
Шта сад, мало тема пратим, па и тамо да идем...пффф, што се мора, није тешко...pa sunce li vam vase, zasto mi nije skrenuo paznju da cickava ''briljira'' i na temi muskarci pitaju![]()
nisam sve mogla da procitam, 3 posta su mi bila previseШта сад, мало тема пратим, па и тамо да идем...пффф, што се мора, није тешко...
pa sunce li vam vase, zasto mi nije skrenuo paznju da cickava ''briljira'' i na temi muskarci pitaju![]()
sad sve moram sama i da citam...uopste niste fer
Nije jedinapa sunce li vam vase, zasto mi nije skrenuo paznju da cickava ''briljira'' i na temi muskarci pitaju![]()
nisu klonoviNije jedina
Zasrali temu razni klonovi
Ne znam ko su i sta su al su serratorinisu klonovi
Brate kako mozete nju na ignor
Odlicno, taman da se slozimo u necemu oni i japa dobro, mozda i oni tebe tako dozivljavaju![]()
Ммм, ништа посебно, ништа што није већ виђено...nisam sve mogla da procitam, 3 posta su mi bila previse![]()
onda sam te vec vidjene ispreskala onomadМмм, ништа посебно, ништа што није већ виђено...
Ја сам супер риба, ласцивне поруке, бивши момци, однос са мужем који ич није љубоморан...ма, иди, ево потврдиће ти Чиле кад дође.onda sam te vec vidjene ispreskala onomad![]()
eee to, toЈа сам супер риба, ласцивне поруке, бивши момци, однос са мужем који ич није љубоморан...ма, иди, ево потврдиће ти Чиле кад дође.