- Poruka
- 121.714
Ajde cile nemoj da si sisaNe mogu
Imam preca posla danas![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde cile nemoj da si sisaNe mogu
Samo ste ljubomorne ogorcene zenturace![]()
Прва два си заборавила...danas se ebe po 268 put![]()
nisam ja kompjuter da bas sve pamtimПрва два си заборавила...
Ниси, али си модератор, немој да ти се то више понови...nisam ja kompjuter da bas sve pamtim![]()
Метло, пре него што заспиш, јел да да ми дајеш једну палачинку
Чичак, бре...видиш да нам је досадно...Ne mogu
Ti dam ti damМетло, пре него што заспиш, јел да да ми дајеш једну палачинку![]()
Pa seksajte se... super zabavno je i popravlja raspolozenje plus jaca imunitetЧичак, бре...видиш да нам је досадно...
Сама сам, бре, а није фора кад си сам...Pa seksajte se... super zabavno je i popravlja raspolozenje plus jaca imunitet![]()
Imas i opciju sam svoj majstorСама сам, бре, а није фора кад си сам...
Кажем ти, није фора...ај, нема везе, терај ти 271.пут данас...Imas i opciju sam svoj majstor![]()
Onda nista...Кажем ти, није фора...ај, нема везе, терај ти 271.пут данас...
ma kako nije, isto ti je toСама сам, бре, а није фора кад си сам...
Мени није, ја сам стара школаma kako nije, isto ti je to![]()
ma nemas ti pojma, pitaj cicka, ona sve zna...zena sa bogatim iskustvomМени није, ја сам стара школа![]()
Ovo je sad kao one klinacke fore gde jedan koji je imao dva sexa za tri godine ubedjuje drugog koji ima ozbiljnu vezu vec tri godine(u kojoj ima sex svaki dan), kako je to kul kad menjas ribe.ma nemas ti pojma, pitaj cicka, ona sve zna...zena sa bogatim iskustvom![]()
ne, nije to...masis poentu, kao i uvek uglavnomOvo je sad kao one klinacke fore gde jedan koji je imao dva sexa za tri godine ubedjuje drugog koji ima ozbiljnu vezu vec tri godine(u kojoj ima sex svaki dan), kako je to kul kad menjas ribe.![]()
Метла као још један доказ да нема баш свако корону, а у случају и да су ти тестови забаговали, доказ да је корона ипак једна излечива инфекција.Драго ми је због Метле, али друго нисам ни очекивала![]()