Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG_20200722_131643.jpg

Треба да упознају све, нема гаранције да ће живети у луксузу. Напротив.
Стоји то, мора да се зна да се живи и са много, и са мало.
Да то нисам знала, ја бих пре 10 година вероватно завршила у Лази.

Стоји то, мора да се зна да се живи и са много, и са мало.
Да то нисам знала, ја бих пре 10 година вероватно завршила у Лази.

Ја сам заборавила шта значи живети са много. Остало у давној прошлости.

što se tiče ekskurzija, odnosno rekreativnih nastava, moja deca idu od navršenih 5 godina i ne mogu da dočekaju sledeću godinu kad će ponovo :D
ove godine su nas u junu pritiskali da se rekretivna održi do kraja avgusta kako bi nam opet gurnuli ruku u džep za sledeću školsku godinu. iako su uslovi bili nepovoljniji od onoga što semo uplatili. međutim, kako je ponovo buknulo ovo sa koronom, otkazali su definitvno za ovu školsku godinu. ja sam razmišljala šta da radim jer nisam bila sigurna da je pametno pustiti ga sa nekoliko stotina dece i koji to rizik nosi sa sobom u smislu da može da se vrati i zarazi nas sve jer potencijalno ta sva deca bi bila rizična i mogli bi haos na naprave u svojim zajednicama po povratku. osim toga, nije mi to fer prema nastavnicima među kojima nisu svi bajnog i sjajnog zdravstvenog stanja, a morali bi da vode decu, a i velika bi njihova odgovornost bila u svakom smislu u ovim današnjim okolnostima.

Poslednja izmena:
Ne znam da l sam rekla da je moj gazda imao ekskurziju krajem juna,deca dole da l iz leskovca.ja odbila da radim.eno ga lezi sa upalom pluca,do sad ga snimali 5 puta.on negativan,kako ne,cerka pozitivna.isto upala pluca
Ma testovi nisu ni za k.....
A realno kad lezis sa upalom zabole te dal je od korone il od nekog drugog respiratirnog virusa.... isto ti se vata imas je pa je imas....
Ti testovi da rade kako valja bili bi dobri za statistiku, al posto nit rade oni plus nasi laziraju od tog posla nema nista

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back