Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ti ko da nikad "napolju" pogledala ljude oko sebe nisi
udjes u avion austrian e. i isprepadas se najmanje tri puta za sat vremena leta
da, to su im stjuardese
Pa i delta drzi ljude pred penzijom, ali niko tu nije bolesno debeo trom sa pokavrenim zubima i sl, samo su ljudi u godinama koji rade taj posao ceo zivot i docekace penziju
U nekim drugim kompanijama biraju na osnovu izgleda i godina i nema stjuardesa pred penzijom
Svako neka kroji po svojim potrebama...

Pa i delta dezi ljude pred penzijom, ali niko tu nije bolesno debeo trom sa pokavrenim zubima i sl, samo su ljudi u godinama koji rade taj posao ceo zivot i docekace penziju
U nekim drugim kompanijama biraju na osnovu izgleda i godina i nema stjuardesa pred penzijom
pa nisu s pokvarenim vec umjetnim zubima i s onim gujicama se jedva provlace izmedju sjedista upravo u toj delti
a bogami i u air f
vidjo stjuardesu vecu i tezu od mene

Pa i delta drzi ljude pred penzijom, ali niko tu nije bolesno debeo trom sa pokavrenim zubima i sl, samo su ljudi u godinama koji rade taj posao ceo zivot i docekace penziju

zato takvu kompaniju isoristis u 20im i predjes predjes u drugu, cim naucis posao.

pa nisu s pokvarenim vec umjetnim zubima i s onim gujicama se jedva provlace izmedju sjedists upravo u toj delti
a bogami i air f
vidjo stjuardesu vecu i tezu od mene
Imaju svoju politiku poslovanja
I sta sad...
Neke druge kompanije imaju drugaciju....
Pa nek se uklapaju medjusobno kako im volja
Meni je sve to razumljivo, samo da ne prelazi granicu kao onaj sa oglasom

Imaju svoju politiku poslovanja
I sta sad...
Neke druge kompanije imaju drugaciju....
Pa nek se uklapaju medjusobno kako im volja
Meni je sve to razumljivo, samo da ne prelazi granicu kao onaj sa oglasom

pa nista, jednostavno vecina ljudi tako izgleda i van balkana su ljudi generalno manje opsjednuti izgledom u smislu da budu savrseni
da budu nakaradni...to im vec bolje ide

zato takvu kompaniju isoristis u 20im i predjes predjes u drugu, cim naucis posao.
Upravo
Ja zato kazem da nemam nista protiv
Svaka ptica svome jatu leti
Ja riba nisam niti se tako oblacim niti se tako prezentujem i uopste se ne osecam diskriminisanom kad vidim oglas gde se traze ljudi po izgledu, preskocim, idem dalje, nema sta ja da trazim tamo kad se necemo poklopiti, meni su prioriteti nesto drugo, njima isto, i sta sad, jaka stvar

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back