Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zaista iz perspektive tvog Radwega ova moja cifra deluje previsoka, ali iz perspektive mog, nadomak grada Kahlenberga (5km distaance, 275m visinske razlike) perspektiva izgleda daleko drugacija

https://www.strava.com/segments/16631385
Ma idi begaj, ne bih se tu vozio ni električnim bajsom.
Al tebi svaka čast, mora da si u opasnoj kondiciji. Jesi li kačila goozu na takmičenju za naj-goozu LjiSa?

Ma idi begaj, ne bih se tu vozio ni električnim bajsom.
Al tebi svaka čast, mora da si u opasnoj kondiciji. Jesi li kačila goozu na takmičenju za naj-goozu LjiSa?
Nadam se da nije.ja usla da vidim kad je moca napisao,pa se nesto rastuzila
A nije do godina.secam se krajem osamdesetih u diskoteci tocak takmicenje mis toples.imala sam 22,23 godine...i tad se secam osecaja neke tuge

Јој...добро да немаш температуру, можда је притисак или синуси...
Дете ич не црта, наишао јој такав период, све је мрзи.
Сморила су се и деца од свега овога, изгубила су рутину и ред, мало су погубљени као и ми.
Нећу да је терам, кад јој дође цртаће...
Ko ti reko da nemam temp
Pa imam je danima oko 37 sa 2, zato me tako i smlacuje

Ah da umetnici i nasi periodi :roll: usrracu se od nas samih majke mi :lol:

Zovem zubare sve okolo ni jedan nece zbog korone bez zakazivanja da radi
Matori sismis nece na zakazivanje, oce da ode kad se ona smisli
Molim kumim blamiram se na fonu da ne moze na zakazivanje jer ima fobiju, da ima jake bolove ceo vikend, da mora kad ona oce kad se sama smisli danas u toku dana polako da je pustimo.... ma njih ne zanima hbg...nude mi termine za sutra i prekosutra
I to mi radi svaki put, gomilu termina je tako zajebala nece da ustane da odemo, propadnu termini

Uspela sam da dogovorim sa njom da ode na snimanje u toku dana ovde blizu privatno, jer nece je ni jedan zubar bez snimka...ajde barem to...sad cekam da vidim dal ce danas otici, aj nek da sv krava barem to da uradi....
Pa da probam nocas onda u mazestik da je poteram na dezurnu.... ako mi uspe...

Najradije bih ko u crtacu je zveknula cekicem po tintari da broji zvezdice i onda sprovela kod zubara tako onesvescenu pa nek joj rade sta oce :lol:
I ne mogu shvatim da provedes tolike godine kao med radnik da ne kapiras sta znaci pacijent sa fobijom i anksioznim napadima i da nece ni jedan da izadje u susret...aj da su im barem pune ordinacije pa da kazes nema vremena, nego dzudze po iznajmljenim stanovima smaraju se jednog dnevno imaju

muž moje koleginice je 11 dana imao blagu temperaturu i tek mu se onda spustilo na pluća. na obocnom rendgenu se nije videla upala, išli si privatno na skener. tek sa tom snimkom su ga smestili u bolnicu. ležao je 6 dana, u subotu je izašao. metlo, nije za zezanje što svaki dan imaš temperaturu

Covek je razuman kad ima temperaturu,vraca se sa testiranja i ne stavi ni masku u liftu zbog drugih?
Maska ga svakako nece spasiti nicega.
A temp ima pa ima, mora se vratiti kuci.
Završila sam medenjake. Sad čekam lastiš, pa da krenem maske. Za vikend, u subotu detetu rođendan, a u nedelju slava. Da li ćemo i kako slaviti, još se ne zna. Mada, oni sa kojima se viđamo sve vreme, mogu da dođu i tad. Razmišljam o tortama i treba celu kuću da sredim.

Nego, kako na prirodan način podižete imunitet?
Podizem sa vit.C i jos neko cudo vitamina :lol:
Najvise sa nepracenjem vesti i trudom da se ne nerviram. Mislim na lepe stvari.

• Podržavam
Reactions: Red
muž moje koleginice je 11 dana imao blagu temperaturu i tek mu se onda spustilo na pluća. na obocnom rendgenu se nije videla upala, išli si privatno na skener. tek sa tom snimkom su ga smestili u bolnicu. ležao je 6 dana, u subotu je izašao. metlo, nije za zezanje što svaki dan imaš temperaturu
Pa ja sve mislim proci ce nije korona nego neka.prehlada.... :aha:
Nemam pojma....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back