Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bila sam tamo u dva navrata. Prvi put na pripremama deset dana a drugi put kod neke tetke moje prijateljice pre 15 godina.
Da budem iskrena, meni se tamo svidelo.
Ima puno kafića, makar je bilo tako, vole odbojku, ima mladih ljudi, nije mrtvo.
Golubac je recimo super! Nalik Boki, meni se i stari grad svideo. Plave, plave boje, Dunav je ličio na more.
Postojao je kej za šetnju, postojala je plaža, voda zna da bude prljava i čista, zavisno od godine i puno je bilo komaraca ali nisu turizam juče izmislili, mesto je smisleno, ne verujem da će vam biti loše, ja bih išla...sa mužem i sedam dana...sa drugaricom može i tri...
Super,ali za nas dvoje je dovoljno tri,sa drugaricom bih isla i na deset

Smoki,
Prvo, srebrno jezero kazu prijattelji, bili prosle godine sa decom, dovoljno ti je jedan dan. I previse :lol:
Oni uplatili 7 dana, otisli kuci posle 4. Nisu mogli vise :lol:
Drugo, bravo za komsiju. :lol:

Srebrno jezero je lepo, ali ne za više od 3-4 dana, izolovano je od svega i nema neke sadržaje. Moji su imali kuću u Velikom gradištu, čak i sa varjantom da si u Gradištu, pa ideš na jezero da se kupaš, ume da dosadi posle nekoliko dana.

Mi volimo da budemo zajedno,a opet da odemo negde.ne znam zasto bi se bilo gde smorili?
Ne razumem zasto je starac razuman? Aj se vrati pa procitaj jos jednom sta sam pisala
Ne kazem da cete se smoriti vec prenosim utiske. Nisam bila nikad. Mozda ce vama biti top.

Starac je razuman jer je sa 80 skontao da mu maska nije potrebna :lol:
Pre ces se ti otrovati od silne hemije nego on od korone :lol:

Ps.ovo je u prenesenom, ne zelim ti da se otrujes :zag: :heart:

3550m visinska razlika!? :eek:
Šta si ti, Alberto Kontador?
Svaka čast...
Ja na ovom mom Weser Radweg imam oko 700m na 720km staze, pa nisam siguran oću li da mrem usput :(
zaista iz perspektive tvog Radwega ova moja cifra deluje previsoka, ali iz perspektive mog, nadomak grada Kahlenberga (5km distaance, 275m visinske razlike) perspektiva izgleda daleko drugacija

https://www.strava.com/segments/16631385

Ne kazem da cete se smoriti vec prenosim utiske. Nisam bila nikad. Mozda ce vama biti top.

Starac je razuman jer je sa 80 skontao da mu maska nije potrebna :lol:
Pre ces se ti otrovati od silne hemije nego on od korone :lol:

Ps.ovo je u prenesenom, ne zelim ti da se otrujes :zag: :heart:
Covek je razuman kad ima temperaturu,vraca se sa testiranja i ne stavi ni masku u liftu zbog drugih?

Ko da me neko umlatio, ne mogu ni da gundjam ubi me glava napred oko ociju :aha:

Sta ti radis? Kad ce bre slicica zenice oka moga?
Јој...добро да немаш температуру, можда је притисак или синуси...
Дете ич не црта, наишао јој такав период, све је мрзи.
Сморила су се и деца од свега овога, изгубила су рутину и ред, мало су погубљени као и ми.
Нећу да је терам, кад јој дође цртаће...

Završila sam medenjake. Sad čekam lastiš, pa da krenem maske. Za vikend, u subotu detetu rođendan, a u nedelju slava. Da li ćemo i kako slaviti, još se ne zna. Mada, oni sa kojima se viđamo sve vreme, mogu da dođu i tad. Razmišljam o tortama i treba celu kuću da sredim.

Nego, kako na prirodan način podižete imunitet?

Ja ne bih mogla da spavam do pola 11, ni pod pretnjom smrću. :sad2:
Мени је биоритам такав, ноћу могу да седим без проблема, а ујутро дуже спавам, и онда сам ок.
Али то могу само на одмору, цела година ми иначе прође под присилом, на силу увече легнем да спавам, на силу ујутро устајем, ужас.

Završila sam medenjake. Sad čekam lastiš, pa da krenem maske. Za vikend, u subotu detetu rođendan, a u nedelju slava. Da li ćemo i kako slaviti, još se ne zna. Mada, oni sa kojima se viđamo sve vreme, mogu da dođu i tad. Razmišljam o tortama i treba celu kuću da sredim.

Прополис домаћи, киви, остало воће.
Пажљиво са славом и гостима, шта да ти кажем...

• Podržavam
Reactions: Red
То су више домаћи :lol:
А за рођус шта планирате?
Pa rođendan uvek slavimo isto, dever i brat sa ukućanima i komšije sa kojima se družimo. Ali i sa njima se viđamo, na par dana. To nam je "mali rođendan", slavimo malo dete i ja. A "veliki rođendan" slavimo u septembru za oba deteta. Ali biće da će ove godine i taj biti mali...

Sezonskim voćem & povrćem.

Ako se vidjate redovno, što ne biste slavili?

• Podržavam
Reactions: Red
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back