- Poruka
- 121.829
Ja kupila kanticu borovnica i to bijem danas 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja kupila kanticu borovnica i to bijem danas
raspolozeno, cim bije borovnice a ne meneКако си сада?

Bitno da mislis na menenije smesno, juce neko zvoni ja se skamenila, ne smem da ustanem sve mislim ti si

Bitno da mislis na mene

Za takve stvari samo pirinac ako moze.Moze pomoc
Isprskala sam tastaturu na laptopu 70% alkoholom
Pola tipkica mi ne radi
Osusila sam hladnim fenom, ali se nista nije promenilo
Sta da radim drugari?
e ta sam, izašla do radnje preko puta po cigare kad zatvoreno, rade do 9, a inače su 24 h otvoreni, kad se nisam šlogirala,juu, odoh po cigarete

kod mene radi ''Moj kiosk'' do 23h...saosecam, samo da znase ta sam, izašla do radnje preko puta po cigare kad zatvoreno, rade do 9, a inače su 24 h otvoreni, kad se nisam šlogirala,
imam 10 do ujutru a gledam odličan korejski ratni film, tek na prvoj trećini...evo sam izvadila sladoled da se tešim i manje kriziram
tako sam ja jedno vece ostala bez sladoleda : (e ta sam, izašla do radnje preko puta po cigare kad zatvoreno, rade do 9, a inače su 24 h otvoreni, kad se nisam šlogirala,
imam 10 do ujutru a gledam odličan korejski ratni film, tek na prvoj trećini...evo sam izvadila sladoled da se tešim i manje kriziram
ovde neki zemunski izrodi, svi poštuju odredbu za koju nisam čula
fala
Prvomajska
oko ekonomske, lep kraj ako je neka ulica iznutra s leve straneПетнаестица нас спаја.
Kukala sam pre neki dane ta sam, izašla do radnje preko puta po cigare kad zatvoreno, rade do 9, a inače su 24 h otvoreni, kad se nisam šlogirala,
oko ekonomske, lep kraj ako je neka ulica iznutra s leve strane