- Poruka
- 122.085
To je bljakE ne preterujima sa jednostavnim crnim
Ma videla sam skoro kod brace kineza sa drecavo narandzastim i kazem aj posle cu i odu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bljakE ne preterujima sa jednostavnim crnim

Pa ok je drecavo,al na svedenu garderobu.al ne drecave cvike na drecavu garderobu,sta ce ti da izgledas kao cirkus

neprejebiva kombinacija
Nista specijalne dimenzije@Little Redhead jel treba neke mere da ti dajem?
Meni je taman ova klasicna hirurska sto se prodaje u apotekama, tako da nemam neke specijale dimenzije za mene.....ja sam glavata i nosata![]()

za šta, za veći?ja imam mali nos
ponude na pp![]()

za šta, za veći?![]()

Onda, pošalji mere za tu. Može viber, sms, pp, sve može, tri trojčice, tri dvojčice, čekam te.@Little Redhead jel treba neke mere da ti dajem?
Meni je taman ova klasicna hirurska sto se prodaje u apotekama, tako da nemam neke specijale dimenzije za mene.....ja sam glavata i nosata![]()

sunce ti, ima sve da nas utefterisOnda, pošalji mere za tu. Može viber, sms, pp, sve može, tri trojčice, tri dvojčice, čekam te.![]()

Prvo krenemo od maski, posle ostale mere. A u tefter pišem "Metla, Žaba, Tonči...." Ne daj bože neko da mi vidi, u nesvest da padne....sunce ti, ima sve da nas utefteris![]()

takav je moj imenikPrvo krenemo od maski, posle ostale mere. A u tefter pišem "Metla, Žaba, Tonči...." Ne daj bože neko da mi vidi, u nesvest da padne....![]()

Izaso je iz bolnice, ok je.... osim sto je na stakama i lose spava od bolova....Nista specijalne dimenzije
Nego kako ti je dasa?
Hebo te mis pa zar nemas takvu kod sebe pa da izmerisOnda, pošalji mere za tu. Može viber, sms, pp, sve može, tri trojčice, tri dvojčice, čekam te.![]()

Sve dok ne uzimas DUZINU dobro jePrvo krenemo od maski, posle ostale mere. A u tefter pišem "Metla, Žaba, Tonči...." Ne daj bože neko da mi vidi, u nesvest da padne....![]()
Nemam, odakle? Ja imam jednu u torbi, onako da imam, jer ne idem nigde. Sutra ću da vidim, možda ima sveki dole, pa ću izmerim...Hebo te mis pa zar nemas takvu kod sebe pa da izmeris
Hajde da rasturimo moj dvosJed![]()

Aj vazi javi ....Nemam, odakle? Ja imam jednu u torbi, onako da imam, jer ne idem nigde. Sutra ću da vidim, možda ima sveki dole, pa ću izmerim...![]()
imaj milosti zeno ja treba da disem u gsp bez klime