Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.295
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kad već držiš metar, koliko je visoka kod najvišeg dela, a koliko kog ušiju? Imam neki sličan kroj, samo da ga nađem.Evo dimenzija moje trenutne maske, taman mi je, mom glavonji je knap, znači ženski model
Zaboravi da sam pitala za visinu.Jedina sugestija koju imam (kao korisnik), jeste da bude od nekog nelinjajućeg materijala unutrašnjost, jer materijali koji imaju dlačice užasno smetaju, pogotovo onom ko mora da priča![]()

Ima baš zanimljivih. Onaj jedan model sa falticama gore i dole je izgleda od pamučnog kao za majice, rastegljivog. To moram da probam.Pogledaj ovde modele, ako ti treba ideja bas sam danas gledala i setila se tebe
https://www.asos.com/search/?q=face covering
Ma ne coroskopi, ne nosim ja toОптичари раде нове у току истог дана.
Kako nema?!? Evo ga dole.Nema garija![]()
Sto si lepa
Ja sad uzela za 399 din u lidlu.nisu tvoj fazon,ja uzela sa zlatnim detaljima,kad budem nastupala na pinku,al ima raznihMa ne coroskopi, ne nosim ja to
Za sunce
Kipicu druge...

dajder nam 2 lanene crne i 2 zuta sundjer bobaI malo crnog lana, gušćeg tkanja...
Pogledajte prilog 731847
Sve bi bile iznutra bele, ako je to ok.
ove su sve elasticnePogledaj ovde modele, ako ti treba ideja bas sam danas gledala i setila se tebe
https://www.asos.com/search/?q=face covering
djecije bijele ok, za nas nisu bijele iznutra dobro rijesenje, ali jeste jedan sloj samo tog lanaI malo crnog lana, gušćeg tkanja...
Pogledajte prilog 731847
Sve bi bile iznutra bele, ako je to ok.
to je najbolje ako mozes da nadjesIma baš zanimljivih. Onaj jedan model sa falticama gore i dole je izgleda od pamučnog kao za majice, rastegljivog. To moram da probam.
Jao sto ti je lepa boja i frizura,mnogo mi se svidja
Sto si lepa
Kosa ti je super i boja i duzina i frizura.

De dole???Kako nema?!? Evo ga dole.
Ja sad uzela za 399 din u lidlu.nisu tvoj fazon,ja uzela sa zlatnim detaljima,kad budem nastupala na pinku,al ima raznih

Ok. Pišem ti posle, samo nešto da završim, pa ćemo se dogovoriti.dajder nam 2 lanene crne i 2 zuta sundjer boba
da probamo kako je kad su od tog materijala
i baci mi detaljr za placanje u inbox
ove su sve elasticne
materijal kao za majice i gatje
sto je odlicno jer se formiraju prema licu
E ne preteruj
Pa ja te jeftine i kupujem posto stalno gubim i lomim.... pa menjam cesto
Jel ima sa drecavim ramom???
ima sa jednostavnim crnim@Little RedheadNema garija![]()