Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao lepa Vejo :zag:

Velik problem imas, samo cu reci Izdrzi legendo :malav:
cao :zag:
srećni rođendani @Little Redhead i @bokaruki , grlim vas dušom ovako na daljinu :cmok2: :malav:
antologijska izjava, hvala vejo što si se setila :cmok2: :lol:
:heart:
pa dobro, to vi koji ne zivite sami pa imate koga da zagrlite uopste :heart:

mi samozivci se nismo grlili mesecima :evil:

vi samozivci imate ogroman virtuelni, do prilike za stvarni, zagrljaj od mene. ne pisem cesto ali stalno vas citam i ispratila sam tvoje silazenje da pomognes klincima pred pandurskim naletom. s obzirom da je i moja cerka bila tu, bukvalno se rastopim kada citam postove dobrih ljudi..i onih koji su otkljucavali ulaze da se klinci sklone na sigurno.
ljubav za sve vas.

Ја сам иначе уздржанији тип. Нисам од оних који се љубе при сваком сусрету и то. Али се сада баш обрадујем људима који не фермају па се и ја распоштољим. Синоћ сам се нашла са другарицом, селе, испричале се, поделиле бокал розеа и при поласку се изгрлиле за све паре!
Ко устукне, поштујем. Ко је опуштен- добродошао.
pa nisam ni ja, grlim se sa 4-5 ljudi...ali trenutno vidjam samo jedno od njih a ne bih bas da mu se nesto desi ocu...pa jbg

vi samozivci imate ogroman virtuelni, do prilike za stvarni, zagrljaj od mene. ne pisem cesto ali stalno vas citam i ispratila sam tvoje silazenje da pomognes klincima pred pandurskim naletom. s obzirom da je i moja cerka bila tu, bukvalno se rastopim kada citam postove dobrih ljudi..i onih koji su otkljucavali ulaze da se klinci sklone na sigurno.
ljubav za sve vas.
hvala, evo i moja dusa grli tvoju :zaljubljena: :lol:

Hvala vam, drugari, na čestitkama! :heart:
Јеси сигурна да ти је данас рођендан?
Идем да питам Љубинку, па се вратим :rotf:
Лепи мој медењачићу, срећан ти рођендан, желим ти да не будеш тужна, да будеш здрава и весела, кројиш најлепше моделе и правиш најбоље медењаке за велике паре :zag:

Јеси сигурна да ти је данас рођендан?
Идем да питам Љубинку, па се вратим :rotf:
Лепи мој медењачићу, срећан ти рођендан, желим ти да не будеш тужна, да будеш здрава и весела, кројиш најлепше моделе и правиш најбоље медењаке за велике паре :zag:
Pazi, ja više uopšte nisam sigurna. :lol:

Hvala ti! :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back