Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam bila '95. na Kosovu, u Gnjilanu. Još tad se golim okom videlo da nije više naše. Ali mi žao onih što su posle ginuli, neke sam i lično znala, neki su se vratili, ali nikad isti, i što kaže Balašević, žao mi konja, a i pasa....

Ova žena za koju s vremena na vreme prevodim je bila devedesetih na Kosovu kao prevodilac za Crveni krst. Dan danas ima prijatelje odande.

Ma naravno da odavno nije naše, u kojoj to normalnoj i suverenoj zemlji smeš da izgradiš sopstvenu vojnu bazu? Ajd da vidim naše da podignu tako nešto na sred Vašington DC-ja :lol:

Naravno... Dok se mi ovde bijemo medjusobno po ulicama, on prodaje državu. Nije meni do Kosova kao Kosova, nego ceo taj koncept da neko proda deo države kao da mu je deda ostavio u amanet mi je nepojmljiv.

Не можеш продати оно што није твоје. И сама си рекла:
Ma naravno da odavno nije naše, u kojoj to normalnoj i suverenoj zemlji smeš da izgradiš sopstvenu vojnu bazu?

Ja sam bila '95. na Kosovu, u Gnjilanu. Još tad se golim okom videlo da nije više naše. Ali mi žao onih što su posle ginuli, neke sam i lično znala, neki su se vratili, ali nikad isti, i što kaže Balašević, žao mi konja, a i pasa....
Isto
E ne znam koja je godina bila :think: kad je bila epidemije slinavke i sapa ....tad... ono tamo srbija nije vec decenijama....

• Podržavam
Reactions: Red
Идемо на роштиљ а после опет у БГ.
У НС сам ишла на протест у сребрним сандалама :lol: y БГ мора у патикама, није наиван онај сузавац.
Монах Антоније ме је одушевио ❤
Kakav je ono kralj....zamlata na kvadrat al pozitivna
Al kad rece ma sta suzavac toliko sam ih se nagutao mogu ga sad mazem na leba :rotf:

Da ga uvati covek natakne na kosilicu
Sestro slatka ne smem ni da pisem sta im ja sve gundjam dok lezim i pokusavam opet da zaspim :lol:

Испред мојих прозора је дакле ливада. Крену двојица да дрндају у круг и то звучи као два трактора, само горе.
Више пута сам помислила да је добро што не поседујем ватрено оружје.

Испред мојих прозора је дакле ливада. Крену двојица да дрндају у круг и то звучи као два трактора, само горе.
Више пута сам помислила да је добро што не поседујем ватрено оружје.
Znam de si.... tacno mi je jasno sta se desava
To je da odlepis kad krenu da kose
Tako su meni komsije u kg obavezno se kosi ujutru u 8, pa majketiga blesave jel ne moze popodne predvece...

Ja isto mislim, fala sv kravi sto nismo u teksasu sve da ih ko glinene golubove skembam

ko ga tero da potpiše, sam je kriv
E a znaš onaj vic...

Mužu je rođendan i žena ga pita šta bi želio kao poklon. Muž će:
- Pušku.
- Ne, puška nikako!
- Ipak, ja bih pušku...
- Rekla sam ti, puška NE!
- Ali ja bih pušku.
- Poslušaj me i odaberi nešto drugo!
- Ipak, ja želim pušku.
- Rekla sam ti, puška nikako! Pa, ****** - ko ovdje odlučuje, a?!
- Ti. Ali, kad bih imao pušku...

sto se tice Kosova, toliko

EclJWJQXsAA0Ws1.jpg

EclJWmlWsAgveiG.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back