moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Ne bi nam bilo dosadno, neki zabavan čovek...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jes imamo psihopatu red je da imamo i sizofrenicara sa lucidnim idejamaOvaj Nestorović bi bio tako dobar kandidat za precednika...tako lepo ume da kaže narodu ono što bi narod u najslađim snovima priželjkivao.

Resavao bi krizu uz pomoc teslinih patenata i zvao gustere u pomoc
A sa trampom i zexom bi imao vrucu liniju da razmenjuju ideje
Ја бих и даље.On se njegovim izjavama za vreme pandemije pokakio u svu njegovu stručnost. Znam gro dece koju je spasao, ali posle ovoga svoje mu ne bih odvela i da je poslednji na svetu.
са овима са којима јесте, него се држати своје приче ван тога на свој начин. Али код нас за време ове власти ни на једној позицији није онај ко треба да буде, од министара па надаље. Тако да ништа ово не чуди. Ј. луд збуњеног.On se njegovim izjavama za vreme pandemije pokakio u svu njegovu stručnost. Znam gro dece koju je spasao, ali posle ovoga svoje mu ne bih odvela i da je poslednji na svetu.
Nemoj da se lazemo slizao se sa satrapima na vlasti jer posle izbora ima obecsnu neku funkciju, i kon garantЈа бих и даље.
Он није требао иступати да не кажем наступатиса овима са којима јесте, него се држати своје приче ван тога на свој начин. Али код нас за време ове власти ни на једној позицији није онај ко треба да буде, од министара па надаље. Тако да ништа ово не чуди. Ј. луд збуњеног.
Ja bre necu da se druzim sa ljudima koji tako razmisljaju kamo li zivot da im stavim u ruke
Јесте гарант. Сам је на себе пљунуо, то не спорим.Nemoj da se lazemo slizao se sa satrapima na vlasti jer posle izbora ima obecsnu neku funkciju, i kon garant
Sve lopina do lopine
On se njegovim izjavama za vreme pandemije pokakio u svu njegovu stručnost. Znam gro dece koju je spasao, ali posle ovoga svoje mu ne bih odvela i da je poslednji na svetu.

U smislu ovih javnih nastupa ili se okrenuo medikamentima?Мени се он и допадао што није био по сваку цену за лекове него је подржавао природне опције. Који га је андрак сада спопао, не знам.
У смислу јавних наступа.U smislu ovih javnih nastupa ili se okrenuo medikamentima?

Kod zmaja je radilo sve i legle su nam paremoja baka je govorila - krivo sedi, al pravo govori
to sto ja ne verujem vucicu i njegovim lazljivim ministrima je jedna stvar, ali onog trenutka kad su iz budzeta na namenske racune prebacili obecanih prvih 30.367,00 za zaposlene malih i srednjih preduzeca je drugo i odmah sam i vas obavestila o tome
7.5. sam sa elektronski sa namenskog racuna prebacila na svoj tekuci racun za fizicka lica, imam trag o tome, a novac mi nije prebacen
i dalje stoji na namenskom racunu firme
i tako ce verovatno da bude za sve rate, prebacice novac koji necemo moci da podignemo i onda ce racuni da budu zatvoreni i novac da nestane preko noci
ovo nema ni kod trotera!
Jesam evo logujem se i zovem IT da me ukljuciJesi se vratila na posao![]()

И нама.Kod zmaja je radilo sve i legle su nam pare
Proveri sa bankom
Ne kreces danas na posao?