Sta trenutno radis? 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
On se njegovim izjavama za vreme pandemije pokakio u svu njegovu stručnost. Znam gro dece koju je spasao, ali posle ovoga svoje mu ne bih odvela i da je poslednji na svetu.
Ја бих и даље.
Он није требао иступати да не кажем наступати :lol: са овима са којима јесте, него се држати своје приче ван тога на свој начин. Али код нас за време ове власти ни на једној позицији није онај ко треба да буде, од министара па надаље. Тако да ништа ово не чуди. Ј. луд збуњеног.

Ја бих и даље.
Он није требао иступати да не кажем наступати :lol: са овима са којима јесте, него се држати своје приче ван тога на свој начин. Али код нас за време ове власти ни на једној позицији није онај ко треба да буде, од министара па надаље. Тако да ништа ово не чуди. Ј. луд збуњеног.
Nemoj da se lazemo slizao se sa satrapima na vlasti jer posle izbora ima obecsnu neku funkciju, i kon garant
Sve lopina do lopine

Nemoj da se lazemo slizao se sa satrapima na vlasti jer posle izbora ima obecsnu neku funkciju, i kon garant
Sve lopina do lopine
Јесте гарант. Сам је на себе пљунуо, то не спорим.
А Кон је посебна прича тек. Далеко му лепа кућа. Мада његово мишљење нисам никад ни узимала у обзир. Он ми није разочарење.

On se njegovim izjavama za vreme pandemije pokakio u svu njegovu stručnost. Znam gro dece koju je spasao, ali posle ovoga svoje mu ne bih odvela i da je poslednji na svetu.

Ja bih odvela.
Neki veći interes je postojao i on je odvojen od pojedinačnog deteta koje mu dodje na konsultaciju. Nešto je naprosto politika a politika živi svi znamo gde, u javnoj kući.

Licno pročitam Radovanovica i to je to. Druge i ne gledam i ne puštam u svoj dan.

Interesantna je stvar je da nekoliko sjajnih profesora, u moru očaja na fakultetu, bilo tvrdo jezgro SPS-a, koji mene ježi. Medjutim, bili su kao profesori veoma dobri, stabilni i od kriterijuma. Tako da...politika je javna kuća, teško je iz nje izaći čist a da ne lupetaš usput silne gluposti.

Svojevremeno je ministar prosvete bio moj profesor foziologije. Mogu ti reći da ne samo što je bio odličan profesor, bio je i jedan od naših najvećih stručnjaka na tom polju. Sa naglaskom na bio.
Lično sam se iznenadila kada sam videla na koju funkciju je postavljen i bio je tu samo jedan mandat. Takodje sam se iznenadila kada sam videla na šta liči. Onda sam čula od nekih kolega sa faksa da se propio i da je bleda senka onoga što je nekada bio.
Da se Nestorović prodao, to je očigledno. Šta mi garantuje da mi neće utrapiti neki lek za dete samo zato što je uzeo pare od farmaceutske kuće da ga promoviše?

Pa nije to cickov salon,pa da se zove samo nezno prema sebi :ljutko:
Inace napolju je paklena vrucina.nocas sam morala da menjam krevet,nas je sirine metar osamdeset,muz lezi na polovini raspecen,pa bobi popreko,pa ja kao daska uz ivicu....gurala ih,oni mrtvi
Onda odem u drugu sobu,isto bracni ali manji,evo ti bobija za mnnom...nekako prezivesmo noc
Jutros odvezla dete na posao,kupila mu pokaznu,obavila lidl,otisla i u drugi ,nigde nema cvikera,kupila majicu na sire bretele,super je.sad cu da sednem na bajs i odvozam krug,pa da pocnem kuvanje

moja baka je govorila - krivo sedi, al pravo govori
to sto ja ne verujem vucicu i njegovim lazljivim ministrima je jedna stvar, ali onog trenutka kad su iz budzeta na namenske racune prebacili obecanih prvih 30.367,00 za zaposlene malih i srednjih preduzeca je drugo i odmah sam i vas obavestila o tome
7.5. sam sa elektronski sa namenskog racuna prebacila na svoj tekuci racun za fizicka lica, imam trag o tome, a novac mi nije prebacen
i dalje stoji na namenskom racunu firme
i tako ce verovatno da bude za sve rate, prebacice novac koji necemo moci da podignemo i onda ce racuni da budu zatvoreni i novac da nestane preko noci
ovo nema ni kod trotera!
Kod zmaja je radilo sve i legle su nam pare
Proveri sa bankom

Ja sam ovih dana imala jak osjecaj da sam nesto zaboravila, propustila neki termin.
Sinoc pregledala termine prrgleda, provjerila u kalendaru, pregledala rokove sa firmu da nisam nesto zaboravila poslati.
Sve ok.
Gledam mejlove I sjetih se, propustila sam seminar. I jos mejl obiljezila kao neprocitan da slucajno ne propustim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back