Sta trenutno radis? 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ok, kontam da to nece potrajati dugo, jer kada se budu sabrali gubici od turizma, pa avio prevoznici, pa onaj, ovaj..putovace ljudi poslovno. a sta ce npr. kamijondzije koje voze medjudrzavno, pa piloti, pa vozaci autobusa....oni svaki put kada ulaze u neku zemlju da plate po jedan test. :zcepanje:

Svi smo zagrizli mamac, ja sam jos na prvoj sezonu, osma epuzoda, pomalo mi dosadnjikavo. Moglo je to sve stati u par epizoda sto ce oni razvuci na toliko sezona
nekako mi je nidje veze
kao obecava u startu, a onda razvodne, uslade...tenzije izmedju karaktera skroz pogresne i isforsirane...sta znam
jedino onaj berlin kao zanimljiv psihopata, al prvih 5 minuta

Pa ludilo, nasli nacina da zarade
Nece to samo u srb, bice vrv i u drugim zemljama isto, pisali su i nemci o tim predlozima
Ja na ovo gledam kao na jos jedan nacin da se zarade pare od cele ove ujudurme....

pa u mnogim zemljama ce biti dok se ne presaberu i shvate gubitke.

ispadne najisplativije kod nas uraditi test i z aodlazak i z apovratak, jer izadje samo 100 evrica. jedino ako ne psotoji caka da nisu svuda sve zemlje priznate tjah tetsovi svih zemalja.

ova godina je otisla u tri lepe....

mene zanima da idem kuci, al necu dat domovini 200, a otadzbini 50 evra po clanu familije shanse nema : ))))
...tako i ja, volum decu naravno ali nema sanse da dam tolike pare da odem tamo, pa ni da oni plate, stvarno je previse, gledacemo se preko vibera do daljnjeg
mada hocu da puknem od muke, pa se povremeno bas isplacem, onaj mali ce da prohoda dok ja budem mogla da odem tamo opet....

pa u mnogim zemljama ce biti dok se ne presaberu i shvate gubitke.

ispadne najisplativije kod nas uraditi test i z aodlazak i z apovratak, jer izadje samo 100 evrica. jedino ako ne psotoji caka da nisu svuda sve zemlje priznate tjah tetsovi svih zemalja.

ova godina je otisla u tri lepe....
Pa to je zbog poslovnih putovanja
Nece nas turiste pustati sad
Samo poslovni ljudi i oni mogu to danas se testira sutra ide na sastanak....
Ne znam kad ce ostali moci da putuju...
Kapiram u nekom momentu u toku leta...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back