Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ulazi mm danas u kucu, pricamo. U jednom momentu mu kazem, jer vidim da ide u kuhinju a ja usisavam “Nemoj masinu otvarati RADI!”
Proslo je jedno 5-7 minuta kad sam cula “AJJJAOOOO JBT!!!” i njega koji je otvorio masinu.

Zvuci smesno a meni dodje da se ubijem od muke. :aha:
Ovo dvoje mladje dece me vise slusaju

Ulazi mm danas u kucu, pricamo. U jednom momentu mu kazem, jer vidim da ide u kuhinju a ja usisavam “Nemoj masinu otvarati RADI!”
Proslo je jedno 5-7 minuta kad sam cula “AJJJAOOOO JBT!!!” i njega koji je otvorio masinu.

Zvuci smesno a meni dodje da se ubijem od muke. :aha:
Ovo dvoje mladje dece me vise slusaju
Masinu za sta? Ona za ves ne moze da se otvori dok radi. Onu za sudje i nije nista strasno ako otvoris. Cemu kukanje?

Oribala kupatilo, pijem čaj i razmišljam kako sam sad ok. A kad se probudim, sve me boli, ne mogu da ustanem, prvih pet minuta kao da su me tukli. Jel i vama tako ?
Znam ono, kad imaš preko 40 pa se ujutru probudiš i ništa te ne boli-umro si...izgleda je stvarno tako. Samo mi nije jasno zašto ta bol prestane nakon par minuta.

:lol:
I meni se to redovno ujutru desava
Zato uvek pijem dve kafe za taj dan, jednu za drugom
Ja probala da istu kolicinu kafe skuvam u tri deci :lol: nije to to,a nisam bas sretna da dan zapocinjem duplom dozom
Imam prvu komsinicu,zdrav zivot,na posao i po kisi i po snegu biciklom,kaze ni kijavicu godinama nije imala.ali ujutru kad vadi bajs iz podruma,stoji pred garazom i pusi sa najvecim uzivanjem.rado bih je grdila,al zna ona sigurno i sama.e pa tako bih se ja osecala da ujutru pijem dve kafe

Oribala kupatilo, pijem čaj i razmišljam kako sam sad ok. A kad se probudim, sve me boli, ne mogu da ustanem, prvih pet minuta kao da su me tukli. Jel i vama tako ?
Znam ono, kad imaš preko 40 pa se ujutru probudiš i ništa te ne boli-umro si...izgleda je stvarno tako. Samo mi nije jasno zašto ta bol prestane nakon par minuta.
Ne brini,kad udjes u pedesete,nece prestati nakon par minuta

Mozda je samo do kreveta, tj duseka, jastuka i sl. :)

Nema to vise veze sa godinama zivota nakon 1999.svog smeca koje su nam bacali,mozda ovo zagadjenje napolju utice,pitanje je sta se dise.

Nema to vise veze sa godinama zivota nakon 1999.svog smeca koje su nam bacali,mozda ovo zagadjenje napolju utice,pitanje je sta se dise.
,,,,,,,
Cekam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back