macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Daj recept
Smaram se na poslu.ovi veliki,zabavljaju se za sebe,ne trebam im ja
Znaci pristao je da sedne u avionZa ovo mi ne treba psiholog.
Ovo ja resavam ocas posla![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj recept
Znaci pristao je da sedne u avionZa ovo mi ne treba psiholog.
Ovo ja resavam ocas posla![]()
A crtanje? Jel se vazi kao "vezba"Ovo je motorika u pitanju, ništa drugo.
Vežbaj sa njim, ali moja preporuka ti je da izbegneš pisanje rečenica, jer ga to očigledno umori (on u jednom trenutku ne samo da izgubi liniju pisanja, nego i sam pokret kada piše slovo ili broj ne završi do kraja). A realno svako izbegava ono to mu je teško bez obzira da li ima 7, 10 ili 40 godina. Ovo je bukvalno kao treniranje muskulature za sport. Ne možeš u špagu, ako nisi razgiban, boleće. O dizanju tegova da ne pričam
Pišite reči, pre toga i tokom pisanja bukvalno radi sa njim vežbe razgibavanja šake (one gluposti što smo radili na fizičkom) i to sve kroz neku igru provuci.
DakleMDaj recept
A crtanje? Jel se vazi kao "vezba"
Il je to neka druga vrsta motorike, drugi centri u mozgu?
Ja sam recimo puno crtala a nisam htela da pisem, jer me to smaralo, ne volimDrugi. I crtanje dolazi pre pisanja i to značajno. Ovo je čista motorika u pitanju, korišćenje mišića šake.
Ovo je slicno onom kolacu prevrnute jabukeDakleM
5-6 jabuka sitnijih
100 gr cca oraha
suvo grozdje
puter
Jabuke oljustis, izdubis Ali ne kao za tufahije vec samo semenke i onako kroz sredinu, dakle promer 1,5 cm
Poredjas u kalup za keks, (oblozen pek papirom) ja ga tako zovem ali to je u stvari onaj kalup za komisbrot. U svaku izdubljenu jabuku stavis seckane orahe i grozdjice a izmedju jabuka stavis komadice butera ostatak oraha i jabuke na kriske ako imas jos ako nemas ne mora, grozdje isto pobacas i malo poprskas secerom onako jedna kasika supena preko svega da karamelise. Stavis u rernu da se pece na 170c jedno 35 minuta.
Biscuit: ova jaja, dve soljice brasna ( solje za belu kafu, ne one velike, cca 150 ml ) toliko secera kristal, 2/3 solje ulja, prasak za pecivo, dve solje mleka, vanil secer ( ja stavila dva) i to lepo mikserom sjedinis.
Pecene jabuke vadis iz rerne i prelivas ovam umucenim testom onako izmedju i malo i preko jabuka. Sve zajedno vratis u rernu i pece se 40 tak minuta opet na 170c. Ja sam se pridrzavala recepta i temperature.
Izvadis, I kada se prohladi okrenes ga na neku tacnu..po receptu treba da se prelije belom i crnom cokoladom ali ja nisam...ja sam samo bogato vanil i prah posula odozgo...
Nestao.

Mislis ona torta prevrnuta sa jabukama? To je i moja mama rekla, ali meni se ovaj bas dopao, ovde ne ide slag preko. A biskvit je divan.Ovo je slicno onom kolacu prevrnute jabuke
Ovo je slicno onom kolacu prevrnute jabuke

jesu li bugari plivali juce za casni krst, ima li nekih snimaka koji mogu da nadmase onaj od pre pet godina ?![]()
Jaooo divnodrustvene mreze
Ne.Znaci pristao je da sedne u avion![]()
Jaooo divno
Jos jedan stalker
Ne.
Nije o tome rec.

ovo je godinu dana preОд пре четири године

kakav pop, takvi su mu i verniciovo je godinu dana pre
isti pop, iste budale
odvratno.stomacine urgh
divno bi se uklopio sa bugarima