- Poruka
- 121.790
A znate ono kad bugari plivaju u fontani za casni krst 
Kakve dileje

Kakve dileje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa to sam postavila na prethodnoj straniA znate ono kad bugari plivaju u fontani za casni krst
Kakve dileje

A nisam gledala izvinjavam sepa to sam postavila na prethodnoj strani![]()
Masinu za sta? Ona za ves ne moze da se otvori dok radi. Onu za sudje i nije nista strasno ako otvoris. Cemu kukanje?Ulazi mm danas u kucu, pricamo. U jednom momentu mu kazem, jer vidim da ide u kuhinju a ja usisavam “Nemoj masinu otvarati RADI!”
Proslo je jedno 5-7 minuta kad sam cula “AJJJAOOOO JBT!!!” i njega koji je otvorio masinu.
Zvuci smesno a meni dodje da se ubijem od muke.
Ovo dvoje mladje dece me vise slusaju
Za sudje.Masinu za sta? Ona za ves ne moze da se otvori dok radi. Onu za sudje i nije nista strasno ako otvoris. Cemu kukanje?

met?Dosla sa terapije, skuvala corbu, digla krake, pustila film...kuliraza...
Kako prska kad ako je otvoris ona stane, kad zatvoris nastavi da radi.Za sudje.
Pa nista strasno ali sumnjam da je preporucljivo otvarati je dok radi i puna je vode prska itd...
Nema to veze, nije poslušao šta mu je ona rekla. Ne može to tako!Kako prska kad ako je otvoris ona stane, kad zatvoris nastavi da radi.

Jasta, inace je jako poslusanNema to veze, nije poslušao šta mu je ona rekla. Ne može to tako!![]()
Cicak strah i trepet u kuci 

Nikad da pogodim,il mi zafali kafe jos dva gutljaja,il mi fali jos zalogaj uz kafu

Ja probala da istu kolicinu kafe skuvam u tri deci
I meni se to redovno ujutru desava
Zato uvek pijem dve kafe za taj dan, jednu za drugom
nije to to,a nisam bas sretna da dan zapocinjem duplom dozomNe brini,kad udjes u pedesete,nece prestati nakon par minutaOribala kupatilo, pijem čaj i razmišljam kako sam sad ok. A kad se probudim, sve me boli, ne mogu da ustanem, prvih pet minuta kao da su me tukli. Jel i vama tako ?
Znam ono, kad imaš preko 40 pa se ujutru probudiš i ništa te ne boli-umro si...izgleda je stvarno tako. Samo mi nije jasno zašto ta bol prestane nakon par minuta.
Mozda je samo do kreveta, tj duseka, jastuka i sl.Oribala kupatilo, pijem čaj i razmišljam kako sam sad ok. A kad se probudim, sve me boli, ne mogu da ustanem, prvih pet minuta kao da su me tukli. Jel i vama tako ?
Znam ono, kad imaš preko 40 pa se ujutru probudiš i ništa te ne boli-umro si...izgleda je stvarno tako. Samo mi nije jasno zašto ta bol prestane nakon par minuta.

Nema to vise veze sa godinama zivota nakon 1999.svog smeca koje su nam bacali,mozda ovo zagadjenje napolju utice,pitanje je sta se dise.Oribala kupatilo, pijem čaj i razmišljam kako sam sad ok. A kad se probudim, sve me boli, ne mogu da ustanem, prvih pet minuta kao da su me tukli. Jel i vama tako ?
Nema to vise veze sa godinama zivota nakon 1999.svog smeca koje su nam bacali,mozda ovo zagadjenje napolju utice,pitanje je sta se dise.Oribala kupatilo, pijem čaj i razmišljam kako sam sad ok. A kad se probudim, sve me boli, ne mogu da ustanem, prvih pet minuta kao da su me tukli. Jel i vama tako ?