Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se užasno plašim droge i koliko je dostupna sada i rasprostranjena svuda :sad2: što sam pričala, pričala sam, upozoravala itd, sad samo mogu da se nadam da ima dovoljno zdravog razuma i da ce ostati čist.
Pomalo sam licemerna I rekla bih ne rešavanju problema nasiljem, ali da se zadesim kao svedok dilovanja deci (ili ne daj boze mom detetu) ili da saznam ko to radi, plašim se da bih slično reagovala u afektu. Jeb. iga, bih sigurno

Ja se užasno plašim droge i koliko je dostupna sada i rasprostranjena svuda :sad2: što sam pričala, pričala sam, upozoravala itd, sad samo mogu da se nadam da ima dovoljno zdravog razuma i da ce ostati čist.
Pomalo sam licemerna I rekla bih ne rešavanju problema nasiljem, ali da se zadesim kao svedok dilovanja deci (ili ne daj boze mom detetu) ili da saznam ko to radi, plašim se da bih slično reagovala u afektu. Jeb. iga, bih sigurno

Ne mora dete svesno da je uzme, jako ju je lako podmetnuti...

Ajoj Dive, pa gde je nama bilo lakše. Generacije srednjih '80-ih su odrastale, u pravom smislu reči, uz pesme "rodiću ti sina kralja kokaina". Zaista je bilo tako za decu od desetak godina.
Ne kažem da je Srbija danas lepa, sačuvaj boze, ali opet ima makar interneta i više kanala, ako ništa drugo, neke opcije koja nije ta...ono u naše vreme je bio totalni horor a roditelji iznenađeni svojim poražavajućim položajem. Mozda su starlete danas gadnije, nemam pojma, ali nama je servirana Ceca u krznu i sa pistoljem u ruci skoro pa kao sv. Sava iznad školske table. Nije bilo lakše, niti je država bila bolja pa je opet najveći broj vršnjaka stasao u ok ljude. Meni je samo zao na šta smo gubili vreme i šta smo sve propustili motelskim zavijanjem raspalih mafijaških švalerki. Ipak mu se sve svede na porodicu i na onu da se dete vaspitava od prvog dana a ne u pubertetu.

Lunasa, srećan rodjendan drugaru, neka je lep i srećan bar još sto godina:)

Problem sa snimkom, u mojim ocima, je taj što ne tuku kao gomila ljutih roditelja već kao panduri.
Lici mi na neku gurabiju, sa jakom kulturom nasilja.

Kada roditelji ruku izgleda ta tuča drugačije, udara se više ljuto i nasumice, više u afektu...dok je ovo meni lično odbojan način...zastrašujuć.

u moje vreme se droga dilovala u apoetakama, potpuno javno
udjes u apoteku kazes da ti za baku trebaju trodoni o dobijas ih na tablu ako neces kutiju
je zi vo
ali je opet bilo bolje vreme nego danas i to osetis tek kada imas decu koja su krenula u predskosko/skolu
do tada jos gajis neke iluzije da nije sve tako sjebano

[/QUOTE
Ima li neko ideju gde da kupim dekorativne češljiće za kosu u BG? Ne one kao za svadbu (toga ima na svakom ćosku).
Nema kod Kineza u 70. bloku, gledala sam :lol:
Neka dobro opremljena radnja sa bižuterijom?
Погледај тамо где се продаје јефтинија козметика и те џиџабиџе.
Имате ли ви Aksesoari SIX? Можда и у индијским...

[/QUOTE
Погледај тамо где се продаје јефтинија козметика и те џиџабиџе.
Имате ли ви Aksesoari SIX? Можда и у индијским...

Meni treba konkretna prodavnica. Em mržim da idem kao luda nasta po prodavnicama, em toliko toga generalno ima a nisu sve opremljene.
Znači ako neko baš zna da se tu i tu prodaje šta mi treba.

Meni je snimak koji je Bogi ostavila uzasan. Nisam ga ni mogla pogledati celog. Vec mi je ono udaranje po glavi na pocetku, iznova i iznova, bilo previse.
Tako se ne resava problem dilovanja.
riba od glave smrdi
samo, posto su roditelji nemocni da ubiju azdaju, mozci su da prebiju dilera da im nikad vise ne padne na pamet u zivotu da maloletnoj deci uvale drogu
bambi, ovo dvoje nisu odradili marketing u kraju i razglasili da kod njih droga moze da se nabavi, pa ko hoce..
oni su deci od 8 godina UVALILI drogu
zamisli imas dete od 8 godina, rodjendan mu je i ono donese kesicu bombona da posluzi drugare
sta ce drugari da kazu - necu?
i tako tvoje dete se posluzi bombonom, a tamo bas njemu zapadne ona `nadrogirana`
i onda krene ringispil..

Ajoj Dive, pa gde je nama bilo lakše. Generacije srednjih '80-ih su odrastale, u pravom smislu reči, uz pesme "rodiću ti sina kralja kokaina". Zaista je bilo tako za decu od desetak godina.
Ne kažem da je Srbija danas lepa, sačuvaj boze, ali opet ima makar interneta i više kanala, ako ništa drugo, neke opcije koja nije ta...ono u naše vreme je bio totalni horor a roditelji iznenađeni svojim poražavajućim položajem. Mozda su starlete danas gadnije, nemam pojma, ali nama je servirana Ceca u krznu i sa pistoljem u ruci skoro pa kao sv. Sava iznad školske table. Nije bilo lakše, niti je država bila bolja pa je opet najveći broj vršnjaka stasao u ok ljude. Meni je samo zao na šta smo gubili vreme i šta smo sve propustili motelskim zavijanjem raspalih mafijaških švalerki. Ipak mu se sve svede na porodicu i na onu da se dete vaspitava od prvog dana a ne u pubertetu.

Lunasa, srećan rodjendan drugaru, neka je lep i srećan bar još sto godina:)
tad je krenulo, al nije bilo ovoliko dostupno
i tada je to bio svet sa one strane margine
a danas ti osmogodisnjacima uvaljuju drogu jer im tebaju nova trzista
dete ti danas nije sigurno ni u skoli

Jezive scene nasilja, čudi me kako toj jadnoj devojci trovačici dece niko nije pritekao u pomoć, da se tamo našao neko od naših plemenitih i neustrašivih forumskih superheroja sigurno bi je zaštitio videvši na ulici kako je te psihopate biju, zaleteo bi se na njih kako bi je spasao ili bi obavestio čuvare reda, koji bi postupili po zakonu, bez obzira što bi možda ispali kao Kluzo kad je ono nehotice omogućio beg pljačkašima banke.

Да их сваки пут тако дохватимо и снимимо и да знају шта их чека, били би мањи од маковог зрна.
Монструма увек има. Који не презају. Које то можда и узбуђује. Али би се многи почешали пре него што се усуде да дају детету дрогу, силују, злостављају.
Пошто је "правда" таква каква је, ово је једини начин.
nisi u pravu..svi oni znaju sta ih ceka..svaki silovatelj, pedofil..zna sta se sa njima radi u zatvorima..pa opet..to rade

sta mislis kako uopste postoje kriminalci ako znamo da vecina strada sa 20 ili 30 gdina..jer svako zna sta se moze desiti ali svako misli da nece on pasti.. ljudska priroda

niko zbog tog klipa nece odustati da bude ono sta jeste...

Da, pozoves policiju.
Opravdavanje jednog kriminalnog i zakonom zabranjenog ponasanja drugim je potpuno pogresno!
Ona devojka iz snimka i sama deluje kao zavisnik. Jadno i tuzno.
Nisam gledao snimak.... Možeš da pozoveš policiju i narodnu miliciju i istog trenutka, ali sekunde, da se preseliš u drugi kraj grada.

Smešno da, ako decu čuva neki lokalni dripac, pandur, pa i da je stanica policije na 500m...školsko dvorište bude puno špriceva.
U mom komšiluku solidna srednja, sa tradicijom, klinci se odvaljuju od trave. Video sam i kako vuku crte aa telefona, a u mojoj srednjoj je dečko dobio ukor pred isklj. jer ga je paihologog školski zatekao da puši cigaretu. Najgore što dečko nije ni bio pušač, nego se zaebavao i gurao u nos i iza ušiju cigarete....

Ona pre mene. generacija i dve čak, su desetkovane od droge. To su oni koji su bili mladi 80-ih.

ne znam koliko god imaš, ali u naše tj. moje vreme nije bilo potrebe da policajac čuva decu u školi...
verovatno nije bilo potrebe...a danas i te kako ima potrebe

uvek je bilo dragi moj dee...uvek
nismo imali sklskog policajca..ali je recimo moju osnovnu skolu redovno posecivao inspektor..mama me je upisala u skolu koja je bila malo dalja jer je u onoj blizoj bas u trenutku mog upisivanja u prvi razred izbila velika afera oko prodaje droge u osnovnoj skoli..a ja nisam mlad

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back