Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
možda se troja proenglezila pa joj je nasilje postalo mrsko, mada kolko se sećam englezi nisu baš nešto miroljubiv narod
u ovom društvu gde je pravda spora ali teško dostižna, aj sad da ne kenjjam previše, svi znate, uzimanje pravde u svoje ruke je skroz ok, pogotovo kad su deca u pitanju
da, bice da sam se proenglezila

zamisli imas dete od 8..9 godina jer toliko mogu da imaju deca u drugom trecem razredu i dileri im sa bombonama i zvakama podmetnu i ekstazi
u srbiji je pre godinu dana maloletna devojka sama uzela ekstazi i zavrsila je tako sto su roditelji donirali njene organe
ne vidim nista lose u postupku ovih roditelja
trebalo je da budu i grublji
Kako covjek moze zastititi dijete od svakog izazova?
Da li si ti ucila dijete da ne razgovara sa nepoznatima, ne uzima bombone, ne ulazi u kola ili si isla I sklanjala ko joj se obrati?
Zasto ljudi izgube glas pricom o narkoticima I objasnjavanjem djeci sta nije dobro ako se moze ici I mlatiti svaki diler.
Plus sto jos sebi navuces kaznu na vrat a sustinaki nista ne postignes sto ces pretuci jednog dilera. Eto ga za dva dana.

Da li si ti ucila dijete da ne razgovara sa nepoznatima, ne uzima bombone, ne ulazi u kola ili si isla I sklanjala ko joj se obrati?
Zasto ljudi izgube glas pricom o narkoticima I objasnjavanjem djeci sta nije dobro ako se moze ici I mlatiti svaki diler.
Plus sto jos sebi navuces kaznu na vrat a sustinaki nista ne postignes sto ces pretuci jednog dilera. Eto ga za dva dana.
da je to tako cvećasto kao što kažeš onda nikad ni jedno dete ne bi pokleklo pred dilerom, pošto računam da svaki roditelj klepa svom detetu o tome

ja sam svom detetu pricala, ali isto smatram da sam imala puno srece po tom pitanju
ovoj deci je uvaljena droga sa slatkisima
koje im sigurno nije posluzio diler direkno sa ulice, nego je to uradio preko nekog od njihovih vrsnjaka
na zalost ovo jeste nacin
uhvatis ga, polomis mu svaku koscicu i to ce da ga nauci pameti
dilovace i dalje, ali barem nece deci
ovo je zaista mnogo ruzno vreme i roditeljima je mnogo tesko da svoju decu podignu kao normalnu i neporocnu

ja sam svom detetu pricala, ali isto smatram da sam imala puno srece po tom pitanju
ovoj deci je uvaljena droga sa slatkisima
koje im sigurno nije posluzio diler direkno sa ulice, nego je to uradio preko nekog od njihovih vrsnjaka
na zalost ovo jeste nacin
uhvatis ga, polomis mu svaku koscicu i to ce da ga nauci pameti
dilovace i dalje, ali barem nece deci
ovo je zaista mnogo ruzno vreme i roditeljima je mnogo tesko da svoju decu podignu kao normalnu i neporocnu
Ovo za podvaljivanje narkotika je jezivo, uznemirukuce.
Jeste grozno vrijeme za odrastanje ali je meni I sokantan danasnji odgoj, apsolutno idealne djece koju neprestano neko ugrozava. Treba ih stititi od teskog gradiva, od nastavnika koji ih mrze, od babe u prevozu koja mora da ustane skolarcu inace majka digne dreku.
Ja ne mogu da poredim svoje odrastanje, ja sam iz varosice, mi smo znali dilere, imali smo narkomane I u ulazu al to je bilo drugacije, nepedagosko vrijeme. Moja majka ne bi tukla dilera sto mi je ponudio, nego mene sto sam mu prisla. Ruzna vremena su bila, od briga nisu imali energiju za pricu. Al beogradska djeca su odrastala u pank okruzenju, crni kosati klosarskog izgleda a mahon dobri djaci, pametni, sve sem klosari.
I nisu isli roditelji da im krce put. Kako je bilo onih koji prihvataju da se bodu, masa ih je odbila.

Ovo za podvaljivanje narkotika je jezivo, uznemirukuce.
Jeste grozno vrijeme za odrastanje ali je meni I sokantan danasnji odgoj, apsolutno idealne djece koju neprestano neko ugrozava. Treba ih stititi od teskog gradiva, od nastavnika koji ih mrze, od babe u prevozu koja mora da ustane skolarcu inace majka digne dreku.
Ja ne mogu da poredim svoje odrastanje, ja sam iz varosice, mi smo znali dilere, imali smo narkomane I u ulazu al to je bilo drugacije, nepedagosko vrijeme. Moja majka ne bi tukla dilera sto mi je ponudio, nego mene sto sam mu prisla. Ruzna vremena su bila, od briga nisu imali energiju za pricu. Al beogradska djeca su odrastala u pank okruzenju, crni kosati klosarskog izgleda a mahon dobri djaci, pametni, sve sem klosari.
I nisu isli roditelji da im krce put. Kako je bilo onih koji prihvataju da se bodu, masa ih je odbila.
Ово си све у праву. Прва нисам за тај- стаклено звоно одгој.
Сада је проблем што се удара на много млађе, док ни не стигнеш да им нешто објасниш. Навуку па подводе девојчице од 12 година.

ja sam svom sinu stalno ponavljao da ne pije piće koje mu je donešeno otvoreno, nego da konobar otvori pred njime
Свима су нам то причали :)
Чињеница је да не можеш спасити онога ко је пороку подложан. Тај сам тражи ђавола.
Али се они који штете деци морају опако и јавно кажњавати. Сведоци смо да ништа друго није донело резултате.

ja sam svom sinu stalno ponavljao da ne pije piće koje mu je donešeno otvoreno, nego da konobar otvori pred njime
ja evo ne znam koliko sam puta cula to isto od mame i koliko sam puta pila toceno pivo
koliko sam puta stopirala na putu bg-sd, kada mi odu svi busevi a nije da nisam znala da je to opasno
koliko sam puta skakala sa flosa na dunavu direkt u dunav pa e odatle lozila da plivam uzvodno van obelezenog dela i jopet nije da nisam znala da je to opasno

mozemo mi da pricamo deci do prekosutra, kao sto i pricamo ali realno jos 300 drugih stvari utice na to sta ce nam se zalomiti u zivotu
jbs ga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back