Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a gde se to prodaje?
ja obozavam ono grcko ovcije kiselo mleko sto se prodaje u zemljanim posudama..jel ima to negde da se kupi?
nekad sam ga nalazio u super veru ali cesto nema ni tamo
U Lidlu.

Ima da se kupi negde taj jogirt u grnčariji, malw posudice, al treba naći. Nema u Lidlu.

Nego, imaš celu grčku prodavnicu u Cetinjskoj, sirevi, ulja, salate, maslone...na M se zove, izguglaj tačno. Tamo ima garant i jogurt koji voliš.

Ovi naši lekari me izludeše sa antibioticima.
Bebanu je onu noć u bolnici vađena krv crp je bio nizak i kaže virus je, ali bih ja ipak prepisala antibiotik, i to Panklav, na već izmenjenu crevnu floru, na česte kašaste stolice i povraćanje. Zbog visoke temperature i kašlja.
Prvog dana nisam uopšte uspela da mu dam sirup, u jako lošem stanju je bio, vratim se u bolnicu i druga dr prebaci na injekcije. Bez udubljivanja, mehanički.
Za sledeću dozu u dom zdravlja. Kažem tamo doktorki da je imao tu noć jake grčeve, vrištao, uvijao se i ona mu isključi antibiotik. Kaže što da ga bez veze bodemo, kad mu je već stomak otkazao, a ne postoji ni jedan razlog da mu se prepiše antibiotik, a ne još i pencilin. Samo tečnosti što više. I on se oporavi.

Ćerka tri dana umire od bolova u stomaku, povraća i i dalje joj dajem da pije. Danas je bila bolje, dok joj nisam dala da popije doozu. Opet bolovi, povraćanje...

Ne znam koji im đavo stalno prepisuju. Bukvalno pokrivaju verovatnoću od 1% da dođe do neke komplikacije. I stalno tako. Izludeh od njih.

Jao tako je i meni bilo sa eritromicinom, na kraju sam zavrsila u bolnici...srecom naapd je prestao, a trajao je vise od 12 sati. Nek im prome i antibiotik, pa nije taj koji je prepisala jedini, ja pijem nirmalno druge antibiotike koji nemaju veze sa eritromicinom i celom tom grupom.

Pa ja bih se raspala samo sedeci.radije za par minuta ogulim cela kola
Nemam net na tel
Ja kad čitam tvoje smrznute auto-avanture tek skapiram koliko sam srećna. Kad vozim dete ujutru u vrtić, znači skoro svakog dana, svekar mi istera auto na ulicu, očisti šoferku, okrene na stranu na koju treba da idem. Jedne nedelje tako njegov auto, a druge naš, zavisi kojim ja idem.

Ja kad čitam tvoje smrznute auto-avanture tek skapiram koliko sam srećna. Kad vozim dete ujutru u vrtić, znači skoro svakog dana, svekar mi istera auto na ulicu, očisti šoferku, okrene na stranu na koju treba da idem. Jedne nedelje tako njegov auto, a druge naš, zavisi kojim ja idem.
on to za svaki slucaj okrene..zna kako vozis :rotf:

A šta radite sa posudicama kad pojedete kiselo mleko?
eno ih u stanu :rumenko:

a lepe su..nekad onako iz zezanja uesto u klasicne posude u njih stavim ajvar ili tursiju kad iznesem na sto da jedem :)
poceo sam i da ih bacam koliko ih vec imam :rumenko: zaista volim to kiselo mleko.,

cekaj ..sad cu ti naci sliku tog kiselog mleka

p2008-scaled1000.jpg

images

Divan ti je svekar!
Celu proslu zimu cistila i moj i tatin auto.ili od snega ili od mraza.a tata ima garazu za 3 auta.ali u dnu dvorista i jako se boji da ce preko noci tako da napada,da on nece moci sam to da izlopata,pa ce ostati zarobljen u ledincima :lol:
Ove zime mene skoro svaki put muz odveze,da jos malo budemo zajedno,a i zna da mi je tuga kad sedam u deset uvece sama u hladna kola i idem od kuce.a tata je poceo da ostavlja kola u garazi,tako da ne mora da se guli
Sa tatom se vratim u grad

• Podržavam
Reactions: Red
Trenutno sela
Od jutros ista prica, s tim da sam se naspavala... dala malom voce, oprala masinu, skuvala caj, sredila malo, skuvala rucak, odvezla malog u skolu, otisla do frizerke, isfenirala se, pokupila malu i evo dosla kuci.
U 18h idem sa kumom na neko predavanje.

Svi su rucali, podmireni.
Kuca sredjena.
Kosa isfenirana.
Jos da odem na masazu i bog da me vidi. :lol:

Mala hoce na klizanje danas a meni se ne izlazi po magli, zbog njih mi je, da ne udisu ovaj smog. I hladno je, svi smo smrcavi.
Da li da je odbijem ili da je povedem pola sata oko 5 da kliza, kad budem isla po malog? Hm

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back