moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Tvrda, baš kakvu voliš. (:Nisam uzela tu tursiju,a bas me interesivalo kakva je
Mislim na one cele komade u kanti.
I makedonski pinđur je sjajan, pun cepkane paprike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvrda, baš kakvu voliš. (:Nisam uzela tu tursiju,a bas me interesivalo kakva je
a gde se to prodaje?je l ima XXL grčki jogurt?
U Lidlu.a gde se to prodaje?
ja obozavam ono grcko ovcije kiselo mleko sto se prodaje u zemljanim posudama..jel ima to negde da se kupi?
nekad sam ga nalazio u super veru ali cesto nema ni tamo
Hahaaaa...Bož' budale (:
dobro si mi rekao.. hvalaNego, imaš celu grčku prodavnicu u Cetinjskoj, sirevi, ulja, salate, maslone...na M se zove, izguglaj tačno. Tamo ima garant i jogurt koji voliš.

Ovi naši lekari me izludeše sa antibioticima.
Bebanu je onu noć u bolnici vađena krv crp je bio nizak i kaže virus je, ali bih ja ipak prepisala antibiotik, i to Panklav, na već izmenjenu crevnu floru, na česte kašaste stolice i povraćanje. Zbog visoke temperature i kašlja.
Prvog dana nisam uopšte uspela da mu dam sirup, u jako lošem stanju je bio, vratim se u bolnicu i druga dr prebaci na injekcije. Bez udubljivanja, mehanički.
Za sledeću dozu u dom zdravlja. Kažem tamo doktorki da je imao tu noć jake grčeve, vrištao, uvijao se i ona mu isključi antibiotik. Kaže što da ga bez veze bodemo, kad mu je već stomak otkazao, a ne postoji ni jedan razlog da mu se prepiše antibiotik, a ne još i pencilin. Samo tečnosti što više. I on se oporavi.
Ćerka tri dana umire od bolova u stomaku, povraća i i dalje joj dajem da pije. Danas je bila bolje, dok joj nisam dala da popije doozu. Opet bolovi, povraćanje...
Ne znam koji im đavo stalno prepisuju. Bukvalno pokrivaju verovatnoću od 1% da dođe do neke komplikacije. I stalno tako. Izludeh od njih.
Ja kad čitam tvoje smrznute auto-avanture tek skapiram koliko sam srećna. Kad vozim dete ujutru u vrtić, znači skoro svakog dana, svekar mi istera auto na ulicu, očisti šoferku, okrene na stranu na koju treba da idem. Jedne nedelje tako njegov auto, a druge naš, zavisi kojim ja idem.Pa ja bih se raspala samo sedeci.radije za par minuta ogulim cela kola
Nemam net na tel

on to za svaki slucaj okrene..zna kako vozisJa kad čitam tvoje smrznute auto-avanture tek skapiram koliko sam srećna. Kad vozim dete ujutru u vrtić, znači skoro svakog dana, svekar mi istera auto na ulicu, očisti šoferku, okrene na stranu na koju treba da idem. Jedne nedelje tako njegov auto, a druge naš, zavisi kojim ja idem.

Pa ti očigledno ne znaš. Buhahahaha!on to za svaki slucaj okrene..zna kako vozis![]()
eno ih u stanuA šta radite sa posudicama kad pojedete kiselo mleko?

zaista volim to kiselo mleko.,
Ja bih to dekupažirala. Ili koristila kao činiju za supu ili salatu ili tako nešto.eno ih u stanu
a lepe su..nekad onako iz zezanja uesto u klasicne posude u njih stavim ajvar ili tursiju kad iznesem na sto da jedem
poceo sam i da ih bacam koliko ih vec imamzaista volim to kiselo mleko.,
cekaj ..sad cu ti naci sliku tog kiselog mleka
![]()
![]()

Koliko malo? Ne pojedeš lonac supe. Koliko ml?ne moze zasupu..malo je..
ali moze za rusku saltu recimo![]()

Pa to bi mu bilo pametnije nego ovde što visi sa ženama.Tab jos samo da krene da radi dekupaz![]()

Divan ti je svekar!Ja kad čitam tvoje smrznute auto-avanture tek skapiram koliko sam srećna. Kad vozim dete ujutru u vrtić, znači skoro svakog dana, svekar mi istera auto na ulicu, očisti šoferku, okrene na stranu na koju treba da idem. Jedne nedelje tako njegov auto, a druge naš, zavisi kojim ja idem.

Kaze,magla je takva da sam morao da izadjem iz kuce i okrenem kera,laje na pogresnu stranuon to za svaki slucaj okrene..zna kako vozis![]()
Oprala mašinu u mašini?Trenutno sela
Od jutros ista prica, s tim da sam se naspavala... dala malom voce, oprala masinu, skuvala caj, sredila malo, skuvala rucak, odvezla malog u skolu, otisla do frizerke, isfenirala se, pokupila malu i evo dosla kuci.
U 18h idem sa kumom na neko predavanje.